Liquid (ECLM) wrote:
Conclusion wrote:
marsa wrote:
N.(TBP/Styleforce) wrote:
Conclusion wrote:
Liquid (ECLM) wrote:
A Noisia név akárki akármit mond, már egy ideje beette magát a köztudatba és többek közt ezért is van ekkora közönsége. Ezzel semmi baj sincs. Nagyon mély zenéket írnak, és asszem emiatt van akkora közönsége. (A demoralizált magyar társadalom tökéletesen képes befogadni

)
Bár nem vagyok kibékülve minden egyes zenéjükkel, de azért hallani tőlük manapság is jópár hangulatos és - hangzás és felépítés szinten is - profi módon kidolgozott trekkeket. (Asszem ez főleg a kooperációikra érthető, pl az aktuális felhozatalból a Moon Palace (/w Teebee). Zseniális darab.)
Szóval Noisia volt, van és lesz is még egy jó darabig. De ez persze személyes vélemény.
PS: bandi... k* jó lett a flyer!Hát igen...tényleg jók. Nekem csak egy kifogásom van. Még mindig ugyan azt csinálják mint 5 éve. Szinte semmit nem változott. Persze minek változtatnának ha így kajálja a nép. Én már egy kicsit unom a trackeiket, met mindegyikk csak klónja az előzőnek. Eleinte nagyon előre mutató volt, ma már nekem kicsit erőltetett.
Egy biztos. Annak idején nagyon elkapták a dolgokat és még sokáig fognak belőle élni.
A partyn is valszeg tudnak majd mutatni okosakat csak hát én már kicsit unom őket....

lehet ezt szeretik csinálni,talán próbálnak majd kjicsit elmozdulni is..
itt az elmozdulás:
http://www.juno.co.uk/ppps/products/237 ... ght=noisiaEz most komoly?.....

nem tudom mit kell ezen meglepődni... a srácok sosem csak és kizárólag kő kemény drum&bass-en belül tevékenykedtek. drifter néven finom rollereket írtak, hutle athletics néven meg house/break zenéket is gyártottak (lekker ep). később úgy döntöttek, hogy minden zenéjüket (stílustól függetlenül) ezentúl noisia néven jelentetik meg.
sztem nem baj, hogy ha valaki több zenei stílusban is kipróbálja magát, az meg, hogy ez adott esetben a közönségből kinek akceptálható és kinek nem, az már egyéni ízlés kérdése.
elárulom, mindemellett még hogy hip-hopot is írnak, és most indítják a vision mellett a második label-jüket: division recordings, ahol a drum&bass-en kívüli zenéiket fogják megjelentetni. a vision a tervek szerint marad a basszusoknak, és hamarosan itt az első albumuk is.
(azt mondanom se kell, h nem csak basszussal, de túlnyomó többségben az lesz rajta.)
Nem igazán tendálok ezek az irányzatok felé ezért lepődtem meg. ÉS valahol én itt csak a pénz szagát érzem. Főleg, hogy mostmár ezeket a trackeiket is noisia néven adják el (mert így eltudják adni).
Persze nincs ezzel baj hisz ebből élnek, de azért összemosni a kettőt (a dnb-s mivoltukat ezzel a tingli tanglival) nem túl szerncsés.
Szerintem ilyenkor érdemes más néven alkotni, hisz ilyenkor amit csinál teljesen más mint amit mindenki noisia néven ismer. Lehet azt mondani, hogy ez a vásásrlok idéglenes átverése amíg nem tudatosúl bennük, hogy ez nem az a fajta noisia.
Kiváncsi vagyok deepbe hányan fogják kivenni, majd ugyanazzal a mozdulattal visszarakni vagy, hogy hányan lesznek azok aki reflexből megveszik aztán rájönnek, hogy nem ezt akarták.
Mondom nekem semmi bajom, hogy ilyen zenét csinálnak, de könyörgöm ezt miért noisia néven kell?