nyah VÉLEMÉNYEM SZERINT!!!
este 7 találkozás asszonnyal kellemes sörözés, mondom nekem liquid kell, fel hát Citadellába (kövezzetek meg még mindig a kedvenc partihelyszínem), igen hamar értem fel (immáron egyedül, 11 körül) még pangás, de a zene már jó... kellemes rollerek (pl. Zinc Makoto & Stamina - Thinkin' Back) később True Romance (ofkorsz), sörök csúsznak, majd megjelenik egy ferences szerzetes aki magához ragad valami mikrofont ájájjj.. (MC-ket nagyon nem viselem), kezd rossz érzésem támadni, kis csúszással (nem is nevezhető annak az a 15-20 perc) meg is jön D-Bridge, az igazi, az MC továbbra is vakkangat, danke schön nein, le is Nocturnalra. Lehet én voltam régen partizni de amit az az ember levágott... vmi eszméletlen jó volt, nagyon jól szelektált (igaz nekem néha kicsit sok kiállással) de hihetetlen volt én olyat pörögtem rá.. Likvid a lelkemnek ide vagy oda, Nocturnalt elképesztően élveztem miközben a jobb és bal agyféltekém bokszolt egymással. Olykor visszanéztem de már a lépcső felénél megálltam mert még mindig az MC..
Összességében, Nocturnal nekem nagyon odaszott üt-rúg-harap-karmol, D-Bridge-ért kár de rég éreztem ilyen jól magam, Nocturnal BIG UP! SOP THAAAANKS!!!
Aki szereti is kihagyta Nocturnalt sajnálhatja...
Ui.: A hegyről lefelé tartva miért mindig olyan hülyén folyik a Duna? Sosem tom hol vagyok..