i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:26, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:31, 01-03-2007 
ujonc

.bergi wrote:
isu wrote:
inkább azon kellene elgondolkozni, hogy kell e ingyenes v 500 forintos buli a kázmérba.
nem a partyközönséggel van a baj, hanem a hely őslakosokkal, akik nem véletlenül lepték el egesz este a helyet.ötszázat nekik bőven megér a szórakozás.
ha magasabb a jegy,akkor biztos nem jönnek ennyien, jogosan kell a djiteket is normálisan kifizetni, de talan nem törik be senki orrát

word!

megmondom őszintén ennyire nem követtem az eseményeket,
hogy megnézzem a jegyárat. de akkor itt lehet valahol a probléma
"gyökere"..... :roll:

a jegyárral nincsen gond csak megkéne nézni kiket engednek be :D meg amugy is TIPI PICSÁK magassarkuban meg 5 kiló szemfestékkel... ugyanmár az ijeneket alapbol elkéne halytani..."bocs telt ház van azt helo" 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:42, 01-03-2007 
ujonc

m.a.z.s wrote:
.bergi wrote:
isu wrote:
inkább azon kellene elgondolkozni, hogy kell e ingyenes v 500 forintos buli a kázmérba.
nem a partyközönséggel van a baj, hanem a hely őslakosokkal, akik nem véletlenül lepték el egesz este a helyet.ötszázat nekik bőven megér a szórakozás.
ha magasabb a jegy,akkor biztos nem jönnek ennyien, jogosan kell a djiteket is normálisan kifizetni, de talan nem törik be senki orrát

word!

megmondom őszintén ennyire nem követtem az eseményeket,
hogy megnézzem a jegyárat. de akkor itt lehet valahol a probléma
"gyökere"..... :roll:

a jegyárral nincsen gond csak megkéne nézni kiket engednek be :D meg amugy is TIPI PICSÁK magassarkuban meg 5 kiló szemfestékkel... ugyanmár az ijeneket alapbol elkéne halytani..."bocs telt ház van azt helo" 8)

Bár kétlem hogy ezek melett kilehet szürni a picsákat :o ( PROGRESSIVE-PSY-HARDSTYLE , ELEKTRO-TECH-CLASH-BREAK-INDIE-HOUSE , ILLEGALPARTY-ACID-TECH-MINIMAL ) :roll: :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 01-03-2007 
droid

m.a.z.s wrote:

halytani...

jesus.. nem gondoltam h tudsz még újat mutatni :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 02-03-2007 
son of nitrous

kisnyúl wrote:
m.a.z.s wrote:

halytani...

:lol:

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:39, 02-03-2007 
droid

Hát elég durva ami történt, de ha belegondol az ember tényleg a környezet és az olcsó belépő az oka, illetve hogy túl sok stílus volt egybesűrítve. Szerintem akik orrbaverték azok nem is dnb-re jöttek hanem vhogy odakeveredtek a helyszínre aztán nem tetszett nekik Davox meg talán a buli se és így torolták meg, sajnos ezen a környéken elég sok az ilyen ember... Ezt támasztja alá Mokka cuka is szerintem, érdekes ott soha nem volt ilyen, legalábbis én még nem hallottam róla, pedig az ingyenes. Ilyen bulikon inkább magasabb belépőt kéne elkérni szerintem, és cserébe mégtöbb fénytechnikát, vagy olcsóbb italárakat. Inkább legyen vmivel kevesebb ember, de aki ott van az azért legyen ott mert szereti ezeket a zenéket. Sajnos néha amúgy Süsivel is ez a gáz, múltkor haveromékba belekötöttek, végül nem fajult el komolyabban a dolog, de akkoris is gáz, inkább drágább legyen a belépő és normális emberek legyenek lenn... Vagy Facecontrol, de azt fogalmam sincs hogy válna be igazán, vagy mondjuk elővételsbe legyen olcsóbb a belépő, az eléggé kiszűri az embereket. sok megoldás van, de ilyen szervezésbe nem a legokosabb ötlet amint a példa muatatja. És ezután minden "kisebb" szervezőbrigádnak nagyobb figyelmet kell fordítania erre a témára...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 02-03-2007 
metalhead

Mhz wrote:
...egy másik nagy bulikat szervező arc is itt hagyja az országot még idén, nem véletlenül!!!

uristen, talan a blade itthagy mindket? :shock:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 02-03-2007 
bladerunnaz

boc wrote:
Mhz wrote:
...egy másik nagy bulikat szervező arc is itt hagyja az országot még idén, nem véletlenül!!!

uristen, talan a blade itthagy mindket? :shock:

azt biztos a megahercen keresztul tudnad meg

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:35, 03-03-2007 
ujonc

ezt a topikot, most látom..pfff, poor davox. a szemüveges spanja nagyon jó tört basst rakott a szövege alá, bár arra se ikszelni se pogozni nem lehetett pont, lehet ez volt a probléma. csak annyit hogy szerinttem elég jó partit hoztak össze mhz-ék, fenn k2ben viselhető goa ment békésen szétkész arcokkal, lenn dorkék meg nagyot masszivkodtak, mindenki taposott. meg nem zavar az 5 kilós jegyár, sőt, mi a fa?! a 2rongyos ngoth bulikon pl sokkal inkább az őslakos érzet, mintha ezeket az állatokat a kashmirba törzskönyvezték volna, ez a party lightos volt, de bejött. a balhéról pedig lemaradtam ahhoz nincsmit. épüljön fel mielébb a kedves sógorunk, a szervezőknek meg pacsi, még több ilyet a kashmirba!
ja és holnap hasonló 500as party, csak hiphop: vanish & crain, ponza, stb...azoknak akik nem jutnak el a papirgyárig optimális

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 04-03-2007 
ujonc

RastaFACE wrote:
kisnyúl wrote:
m.a.z.s wrote:

halytani...

:lol:

:deviljoe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 05-03-2007 
original nuttah

még mindig azon vagyok fennakadva, hogy ha már több brigádnak sikerült hasonló bulit csinálni probléma nélkül, akkor lehet magatokon kéne elgondolkodni.

a hozzáállásotokról meg a véleményem, mintha cseppet piszkálná a csőrötöket, hogy nektek megint nem sikerült elnyernetek a tetszését az itt fórumozóknak, pedig ők csak egy kis része a közönségnek, csak az ő véleményük jut el hozzátok. próbáljatok már meg a jó kritikának örülni, a rosszat meg mérlegelni és ne sírjatok h mindenki milyen szar mert ez visszataszító kicsit.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]