snegiri wrote:
ez a lost kezd már nagyon fukd up lenni... persze nem feltétlenül rossz értelemben, de azért valljuk be, az utóbbi flashbackek egy brazil sorozatban is jól megállnának a helyüket!
azert en meg inkabb mondanam "lostosnak" mint "szappanoperasnak" a flashback-eket, de ertem hogy mire celzol
snegiri wrote:
eszembe jut az Éjjeli Őrjárat című orosz blockbuster, ahol vettek egy 30 filmre való alapötletet, belesűrítették egy filmbe, és azt hitték most majd mindenkinek leviszi a fejét... itt meg inkább csak kínjukban rukkolnak 3 részenként egy teljesen új threaddel, vissza se gondolva az első szezonra: a jegesmacikra, őrületes dinoszaurusz hangokra, meg sok minden másra...
ezt viszont megcafolnam, vegyuk peldanak csak a legutobbi reszt
talan ez volt a 4. vagy 5. locke centrikus resz, es mindegyik flashbackben vartuk mar hogy kideruljon miert kerult toloszekbe
szoval ez a kerdes egyidos kb a jegesmacikkal es a furcsa hangokkal (amit amugy a fust muvelt), ennel nagyobb "visszautalas " mar csak az lesz amikor a kovetkezo 1-2 reszben visszautazunk a zuhanas idejere a ket uj szereplo segitesegevel
snegiri wrote:
Még egy alapdilemma- Danielle Rousseau lányával és férjével érkezett a szigetre, de az Alex apja Ben, és a Ben a szigeten született.. Now how does it make any sense, avagy melyikük hazudik???
ez sztem egyertelmu, legalabbis a ket jellembol kovetkeztetve en mindenkepp bent mondanam hazugnak, gondolom belatta, hogy valamivel nepszerubb lesz egy olyan sztorival, hogy o az apja es az anyja pl meghalt mikor szult, minthogy bevallja, hogy "mi vagyunk az othersek es egesz eleted alatt anyad itt koborult parszaz meteres korzetben"
snegiri wrote:
tudom hogy a waki es menta mindjárt megőszülnek a kijelentéseimtől és hevesen elkezdik magyarázni milyen hülye vagyok és ez meg az így meg úgy van, de végülis ezt is várom, mert én spec tele vagyok kérdésekkel!

hat igen, ki is hullott a hajam