i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:29, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 510 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:22, 18-03-2007 
droid

visszatérve arra amit mondtam próbáljátok ki, tényleg mükszik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 19-03-2007 
mindscape

bjmatt82 wrote:
Pontos labdát is lehet kapni?

max pöttyöset

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 19-03-2007 
corebreak

2 Scum :

Respekt, épp azt mondtam hogy én is a soundon kattogok mindig, de pont hogy nem kellene annyit...mert végülis jó, mert toltam buliban...szinte csak sajátot és működött, nem volt gond, se hangerővel se arányokkal (vagy sok volt az ászok, bár buli elején is jól szólt)...

Hanem azt mondom hogy az van hogy nem órákig, hanem hetekig ülök egy jó mixdown-on...de jó, csak a végére annyit hallom hogy már bebeszélem magamnak hogy szar:D Mindegy, majd postolok valamit én is a zene fülesbe:D

Amit akarok mondani, hogy sztem a sok zenéléssel szinte magától alakul ki az hogy mit hova kell mekkora miérttel meg ilyenek...szal nme fika vagy valami de az a véleményem, illetve tapasztalatom ilyen MSN-en átdobott demókból, hogy mindenki szét van halva attól hogy nem olyan a dolga mint a nagyoké, és akkor pedig már 2 éve tolja Reasonben...szal most ez lehet zavaros, de valahogy én azt érzem hogy ez a folyamatos para a sound miatt nem vezet jóra...kell persze minimális para, de jobb ha megpróbálunk zenét "írni" nem pedig valamit lefizikázni...szal kell a jó sound, nagyon is, csak azt mondom (lehet szarul fogalmaztam, sőt tán biztos is), hogy ez ne vegye el a kedvét senkinek, mert akinek nincs aranyból a füle (ICR, pl) akkor annak nem megy PC speakeren Reasonben azonnal a BC sound...de ha sokat elvan a hangok világában akkor kialakul...asszem lehet ezt érteni de bocs ha zavaros vagyok...apóséknál winfost telepítettem...ez azér okoz egykét rémálmot egy realMAC usernek:D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 19-03-2007 
original nuttah

scum daddy wrote:
ne vitatkozz :lol:
csináld amit mondok és jobb lesz neked! tényleg. :lol:

csak arra a sávra tegyél reverbet amire valóban kell.
intro hangok, esetleg cinek.
az egészre ne! mert így két sávon javítasz, de tizen rontasz.
csak arra a kettőre kell.

'csináld amit mondok és jobb lesz neked! tényleg. :lol:'

Oké....megfogadom...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:40, 19-03-2007 
hát én 100%ig igazat adok szkumdedinek a sounddizájnban+a többiben...örülök hogy néha jelen vagy itt skum és okítod a népet :jap:

amúgy sztem sokat használ a késznek vélt zenét otthon bekeverni 1 mixbe,a "nagyok" közé meghallgani mi ka különbségek,hatásos módszer 8)
másik a spectrumozás winampon vagy vmi pluginnal az se árt
+olvastam vmi tutoriálban hogy jódolog ha zeneszerk közben kb félóránként abbahagyod és meghallgatsz vmi más zenét 1 részt azért hogy ne "pistulj" bele a részletekbe,másrészt hogy megmaradjon a "reális hangérzeted"(ismeritek ennek elvesztését 2-3 óra után :evil:)

snaper+conclusion:ti meg szarjátok le,b*sszatok bele mindent hogy f*szán szóljon oszt csá :fog:

Post subject:
PostPosted: 11:04, 19-03-2007 
original nuttah

hehe, jó a téma :)

létezik olyan VST, ami a hullámformákat megjeleníti szépen sávonként, h mikor egyben megy a mixdown, akkor lássam pl egymás alatt az összes sáv hullámformáját? nem tudom mennyire érthető :)

meg egyáltalán. a midi sávokról külön wav mixdownt érdemes használni, vagy a midit kell jóra belőni? nekem a midi sávok hangjai nem szoktak jór sikerülni a mixdownokban, csak ha még alakítok rajta wavban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 19-03-2007 
original nuttah

Snaper wrote:
2 Scum :

Respekt, épp azt mondtam hogy én is a soundon kattogok mindig, de pont hogy nem kellene annyit...mert végülis jó, mert toltam buliban...szinte csak sajátot és működött, nem volt gond, se hangerővel se arányokkal (vagy sok volt az ászok, bár buli elején is jól szólt)...

talán azért tűnt jónak, mert csak sajátot játszottál.
én is így vagyok ezzel ha sajat zeneimet mikszelem akkor fasza, de ha pl egy mindscape, vagy egy jade zenere teszem őket maris hallatszik mi hibadzik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 19-03-2007 
corebreak

zero method wrote:
én is így vagyok ezzel ha sajat zeneimet mikszelem akkor fasza, de ha pl egy mindscape, vagy egy jade zenere teszem őket maris hallatszik mi hibadzik

Nem csak sajátot toltam végig, csak szinte:D (Volt Torq így eléggé szabadon lehetett tolni)

A Regeneration-t raktam rá a BC féle Seizurra és akkor éreztem meg hogy na ez nem is szar:)

Szal mostanában meg vagyok elégedve, csak azt mondom, hogy nem attól lesz jó, hogy megőrülsz tőle...mert én ott tartottam már...

Csak ennyi...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 19-03-2007 
metalhead

masterre reverbet tenni tényleg furcsa. sendben a specifikált csatornákra (vokál, instrument, pergő, etc.) és hello.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 19-03-2007 
original nuttah

Még valaki elmondja ezt a mondtatot 30 ezredszerre?...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 19-03-2007 
original nuttah

Snaper wrote:
zero method wrote:

Nem csak sajátot toltam végig, csak szinte:D (Volt Torq így eléggé szabadon lehetett tolni)

A Regeneration-t raktam rá a BC féle Seizurra és akkor éreztem meg hogy na ez nem is szar:)

Szal mostanában meg vagyok elégedve, csak azt mondom, hogy nem attól lesz jó, hogy megőrülsz tőle...mert én ott tartottam már...

nem akarok szőrszálat hasogatni, de ne egy régi bchez hasonlitsd a zenéid. a mai hangzás sokkal többet követel meg (és ez szerintem pozitiv)

dnbéke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 19-03-2007 
piper

a mai hangzás persze hogy többet kíván, de pl. törekedhetsz arra is hogy hasonló hangulata legyen a zenének és abban nem kis szerepe van a soundnak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 19-03-2007 
metalhead

zero method wrote:
Snaper wrote:
zero method wrote:

nem akarok szőrszálat hasogatni, de ne egy régi bchez hasonlitsd a zenéid. a mai hangzás sokkal többet követel meg (és ez szerintem pozitiv)

dnbéke

nine remasterre azé kinyitom majd a kis fülemet (=

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 19-03-2007 
PM3 wrote:
létezik olyan VST, ami a hullámformákat megjeleníti szépen sávonként, h mikor egyben megy a mixdown, akkor lássam pl egymás alatt az összes sáv hullámformáját?nem tudom mennyire érthető :)

http://www.freesoundeditor.com/download ... ectrum.zip

ittvan ha erregondolsz,berakod mindegyik sávra+a masterre és látod a hullámformákat

Post subject:
PostPosted: 17:01, 19-03-2007 
droid

Conclusion wrote:
scum daddy wrote:
ne vitatkozz :lol:
csináld amit mondok és jobb lesz neked! tényleg. :lol:

csak arra a sávra tegyél reverbet amire valóban kell.
intro hangok, esetleg cinek.
az egészre ne! mert így két sávon javítasz, de tizen rontasz.
csak arra a kettőre kell.

'csináld amit mondok és jobb lesz neked! tényleg. :lol:'

Oké....megfogadom...:D

a vicc az hogy lehet tényleg nem hallja a különbséget ha mondjuk nincs normális hangkártyája és valami jo rendszere. multkor rákötöttem az akg fülesem az alaplapi hangkártyára és hánynom kellett a ronda koszos izétől ami kijött belőle, kb a legtisztább zenéket is koszosnak hallottam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 19-03-2007 
corebreak

...Seizure...sztem etalon zene, de persze ki hogy látja, meg persze ki mivel A>B-zi a zenéit, én spec a Wormhole albumról szoktam összehasonlítgatni a zenéimet...oldskooler vagyok:D

Mindegy, én egyetértek mindenkivel.:D:D:D:D:D:D

(Főleg hogy hangmester a héten kopogtat a pedállal:D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:45, 19-03-2007 
pokemon

nem tudtam hova írjam de ezt találtam a legmegfelelőbb topiknak:

ha nagy általánosággban mondanotok kellene pár dolgot hogy mivel lehet dinamikusabbá tenni egy zenét mit tanácsolnátok?

most épp egy tracket csinálgatok és valahogy nem elég dinamikus az alapom, van cin meg ilyen olyan bleep-ek tweak-ek, szóval van fx is elég szerintem, de valamiért marhalassúnak tűnik

egyébként breakes-tech-house szerűség ha ez számít valamit. a break és a house alapom is elég lomha igazából... valahogy nem az igazi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:06, 19-03-2007 
original nuttah

egy mellkaslapito bassline kell ala....en is addig erzem ugy h lassu, dinamikatlan, amig a bass-t ala nem irom.... :>

egyebkent erdekes a kerdesed.... minden hangnak a megfelelo helyen kell lennie.... attol valik dinamikussa egy zene : )

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 19-03-2007 
corebreak

dinamika processzor

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 20-03-2007 
original nuttah

az onmagaban semmire sem eleg :)

MySpace

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 510 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]