axim wrote:
tr wrote:
a koma and bones szamomra a tucatproduktumok netovabbja. A zeneiket egesz egyszeruen nem tudom benyelni annyira semmitmondoak. Egyetlen szerencsejuk h volt aki igen es felkapta oket.
tény, hogy ha innen közelítjük meg a dolgokat, és spanyolviaszt várunk tőlük, akkor csalódik mindenki. viszont amit csinálnak, azt nagyon is jól és olyan dinamika, energia van a zenéik többségében, dj-szettjeikben, ami miatt tömegek mennek el a bulijaikra és tombolnak elejétől végéig. amit képviselnek, azt magas szinten teszik, és sztem ez a fontos.
...és kedves rizs, azt kell hogy mondjam, hogy igaza van inoksznak. vagy ha nem ismered a szubjektív kifejezést, akkor nézz utána a szótárban.
btw., te szereted a pacalt?
zeneikkel nem vagyok egyaltalan megelegedve [ erdekes egy meat katie elott ez fel sem merul bennem ] A bulikrol nem tudok erdemben nyilatkozni nem kovetem figyelemmel, egyetlenegyszer voltam. nem mondanam atutoerejunek.
igen, ez is _szubjektiv_ igy is irtam le a velemenyem, ettol meg siman telthaz lesz aznap.
Egeszen aprobetusben jegyeznem meg hogy mig en egy zenei produktumot objektive kozelitek meg, ahol maga az egyen hatterbe szorul addig az ellenvelemeny nem a produktumomnak hanem a szemelyemnek szol. ami tegyuk hozza nemcsak kicsinyes de roppant szanni valo dolog.
a maradek mehet puben tolem de ha a zenerol van szo azt tovabbra is itt beszelnem meg.