b0lha wrote:
M I S A N T H R O P
hal istennek en azt kaptam embergyulolotol amit vartam, 100% frocsoges es morcogas, sztem hibatlan volt amit csinalt! \o/
hát nehéz előre que-zott és piccselt cd-ken pakolni, léptetve... biztos sokat foglalkozott a trekliszttel, de legalább az utolsó trekkre diszket cserélt... mondjuk ott már nem kellett bítmeccselnie, az tény

...kiválogatott zenéi amugy átlagostól jobbak voltak, olykor kellemes, húzós funk-okat rejtettek, de összességében nem volt se íve, se technikája a szettnek, emberileg meg őőőlolőőő
thijs szokás szerint azokat a zenei variációkat és klónjait rakta (sajátok), amit a block control ep-n bemutattak anno, de azokat jól. sok noisia trekktől függetlenül "miss anthrop" után spontán felüdülés volt a noisia szett, és ha nem is tökéletes technikával (fejlődés szerencsére van), de élvezettel és duplákkal igyekezett tartani a hangulatot a megkezdett íven.
Még a solarcube-ot képviselő trió első pár felvételét hallottuk, de aztán a pacmanrmx-9tease kombó után végleg lefáradtunk és elhagytuk a párától és izzadtságtól csúszó fedélzetet.
2-3 óra nekem bőven elég volt ahhoz, hogy kicsit "unalmas" és megfáradt fejjel (persze némi élménnyel gazda) levegő után kutatva elhagyjam a bulit és vízszintesbe helyezzem magam.
egyébként mindenki azt kapta az arcába amit elvárt, lehet nekem a hangulati állandóm épp máshol járt