tres1 wrote:
axim wrote:
olvass, értelmezz...
ok. figy ez okés meg rendben van, de szerintem Misanthrop nemhiszem hogy rendelkezik akkora tapasztalattal mert ugye nemrégen bukant fel a nagykozonség elott.... es nem hiszem hogy rengeteg fellépése lehet meg nem djzésre alltrá es ebbol kifolyolag
nincs a kezeibe akkora skill hogy hatalmas mixeket tudjon generalni...viszont a zenei es a hangzasvilaga ebben a körökben kiemelkedöen magassan vannak a tobbitol -szerintem. és amiket rakot elegeossze voltak szedve ha ismered a zeneit meg nagyabol atlatod hogy mit is fogsz kapni az rcodba...(elektrodmgfunktechbass)helyesirasba meg egyebb frocsogeseket nyugodtan ahogy szoktatok...temaoff. (Szerintem)

peace.
nem fröcsögtem, javitottam értelmzésetek, és elmondtam a saját szubjektív és objektív véleményem, zenére, technikára, emberre is. sztem kiemelkedőnek nem nevezhetjük, mert jópár ugyanilyen minőségben dolgozó producert is tudnék mondani stíluson belül (sőt!!!) is ugy, hogy nem kell külföldre mennem, és még jól is mixelnek. mért van az, hogy nekik meg se fordult a fejükben, hogy előre összerakott szettet játszanak közönség előtt? azt pedig hogy egy jön el egy nagy "sztár" manapság, előre piccselve, az sztem nem művészet. ha neked igen, akkor az a te szubjektív meglátásod, mindenkinek van olyan. érdekes is lenne, ha nem lenne...

(peace)