futureform wrote:
S-Pekt wrote:
futureform wrote:
nem ertem a problemadat komolyan mondom
attól tartok nem is akarod. meg attól, hogy el sem olvastad a mai post-jaimat, mielőtt amcsi rajzfilmfigurának tituláltál.
nem akartalak rajzfilmfiguranak titulalni neharagudj, azt akartam kifejezni, h naiv / idealista vagy
idezek:
"ha a "sima" dj azért kezd el producerkedni, hogy kíváncsibbak legyenek rá, abból tuti nem fog sok jó kisülni, miképp abból sem, ha egy producer azért kezd el dj-zni, mert a zenéi miatt kap felkéréseket (és felmerül bene, hogy így még pénzt is csinálhat a zenéjéből)
leegyszerűsítve: ha vki pusztán anyagi okokból kezd el akár producerkedni, akár djz-ni, abból valszeg semmi jó nem fog kisülni."
szted volt valaha a vilagtortenelemben olyan dj aki csak vmi mesterseges indok miatt kezdett el producerkedni (pl penz, karrier, stb) es vica versa, es nem erdekelte oszinten? pl dj lee mint producer, es a noisia mint dj? es miert ne sulne ki jo ezekbol, dkay-lee zenek is tokjok es masak, pedig nem tudom lee mit engineerelt. persze a karrierjenek is jot tett, gondolom en. ha nem igy latod, akkor mondj konkret peldat, masikat
sztem ez a naiv / osszeeskuves-sejto gondolat. csak ezert mondtam ezt a metaforat, meg egyszer bocs ha eros volt

én nem haraxom, csak mosmá öntsünk tiszta vizet a pohárba:
Echelon wrote:
ha a "sima" djk idoben elkezdtek volna producerkedni nem lenne problema, hogy mar senki sem kivancsi rajuk...
ezt volt aza post reggel, amit nem tudtam szó nélkül hagyni. ebből ugyanis az jön le, hogy az a dj, aki nem producerkedik, tök haszontalan, mert a prodik is le tuggyák játszani a saját számaikat.
na erre mondtam én azt, hogy most csak azé nem fogom erőltetni a zeneírást, hogy kíváncsibbak legyenek rám dj-ként.
példát is hoztam olyan producerre, aki még csak ismerkedett a lemezjátszókkal egy elég nagyszabású bulin.
meg mi az hogy
időben elkezdeni? ilyen a piacon van, nem a művészetben. ennyit az idealizmusról.
és nem sejtek semmien összeesküvést, úgyhogy keep cool