laca wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:
chin0 wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:
bunny8 wrote:
na hogy on is legyen:
egy kb lineupot meg lehetne tudni,
csak h tudjunk ingazni susi es wb kozt,
hatha mindkettot meg lehet jarni az ejszaka alatt
Mennyire nem vagy trendi.
Ebben a topicban csak az off és a fikázás az
Amúgy nem várható eltérés a megszokottól, a vendégek színrelépése 1 óra körül várható.
Plusz-minusz 10-20 perc.
nos ha esetleg az "off" es a "fikazas" kozott meghallanad a KOZONSEG kereset is, akkor esetleg kezdhetne ejfelkor is

Aha.....Van egy kis gond.
Én is egy vagyok a KÖZÖNSÉGBŐL.
Én is jobban örülnék, ha hamarabb kezdenének.
Sőt annak is örülnék, ha nem szerdán lenne rewind.
Dehát ez van.
Lehet dönteni, elmész vagy nem, ennyi.
ha semmi kozod a rewindhoz ,akkor minek kampanyolsz itt?

raadasul latod az oan hibakat amin lehetne valtoztatni.
A rewindhoz annyi közöm, hogy rendszeresen járok 4-5 éve és szeretem. Vállalom.
Semmiféle kampányolásról szó sincs, beírom a programot, és max megjegyzem mi nem tetszik mások hozzászólásában.
Semmi köze rewindhoz, ha egy buli topikjában megjegyzem, nem csak a fikázás kellene, főleg nem olyanoktól, akik nem is járnak.
Azt is elmondtam mi az ami nekem se tetszik, de mivel változtatni nem lehet rajta, vagy elfogadja az ember, vagy nem megy le.
Igen fotózni szoktam, de nem rewindnak, hanem magamnak, és ha jók, mennek ki a honlapra...
Amit viszont én csinálok (tudom olyan is).
A programokat, kezdést...stb semmit nem tudok befolyásolni, max elmondhatom a véleményem (esetleg elmesélhetem mások véleményét), de úgy se valószínű, hogy megfogadják
Már csak azért se, mert bár megértem, hogy mindenki szeretne kényelmes körülmények között bulizni, de az meg milyen gáz, ha a vendég néhány lézengőnek zenél, márpedig éjfél-fél1-ig az van.
Dehát vannak itt sokkal benfentesebbek is, úgyhogy hajrá Laca, én is örülnék ha hamarabb kezdenének