boszme wrote:
wszgo wrote:
marsa wrote:
BassDrive wrote:
Juhospapa wrote:
Lizard wrote:
amúgy tényleg nem értem miért mki az utolsó nap kérdez és problémázik
Talán mert van aki úgy gondolta, majd vesz a helyszínen?

akkor az nem is gondolhatta tul komolyan
én komolyan gondoltam, tévesen

Lehet akkor most egy fokkal közelebb kerültél a kétségbeeséshez?

Az nagyon szép és jó, hogy 1 hónapja lehet kapni jegyet 100 különböző helyszínen, és lehet, h naivitás volt azt gondolni, h lehet majd venni a helyszínen, de azért a gyakorlat az szokott lenni, hogy a jegyeknek csak egy részét kínáják fel elővételben mintegy kedvezményként olcsóbban.. és aki nem él a lehetőséggel az veszi meg a helyszínen drágábban..
1ébként ha jól emlékszem 3 éve nem volt ekkora tolongás

Hát ezt már komolyan nem hiszem el. A gyakorlat egyáltalán nem ez szokott lenni, legfeljebb néhány partiszervező alkalmazza ezt a módszert, hogy növelje a bevételeit (vagy hogy infrastruktúra hiányában a vidéken élőknek is lehetőséget teremtesen a bejutásra). Ha fenntartasz mondjuk száz jegyet aznapra, azok akkor is elfogynak, legfeljebb hülyére veszed a tolongó jónépet, hogy váratod őket, aztán kikiabálsz, hogy "a jegyek elfogytak, tessenek hazamenni".
Szerintem minden szempontból tisztességesebb és gazdaságilag is ésszerűbb eladni a jegyeket elővételben - ha van rá módod persze, azaz megveszik mindet. Így elkerülöd a koncert/parti előtti tumultust, megkíméled az embereket a felesleges sorbanállástól és reménykedéstől. A vidékieket sem zárod ki, hiszen a honlapon foglalhatnak, egy csomó helyen és online vehetnek jegyet. Emellett - nem tagadom - az is tény, hogy jó dolog az, ha előre befolyik az összes jegybevétel.
Az A38-on azért elég gyakran van koncert előtt több nappal soldout, ez egyáltalán nem olyan meghökkentő dolog. És - többek között ebben a topicban is - igyekeztünk figyelmeztetni a népeket, hogy ma már nem lesz jegy. Úgyhogy tényleg nem értem...