Nah és milyen volt a buli ? ? ? ( De az igazat ! ) =)
Húúúú hát a szervezés 50%-os hiányossága miatt eléggé defekt volt az efekt !
Ez a Perbálon és környező városkákban történő reklám hiányát képezte, mert mi most nem a pesti közönséget illetve barátokat akartuk elkápráztatni hanem a jólevegőn élő fiatalok sokaságát és a
szülinapos vendégeket. =) Erröl meg nem is szólnék ha ez most nem az igazság lenne, hogy volt még egy kis linkelés ! Még pedig a lejátszók hiányossága ! ! ! A megbeszéltek szerint nem úgy alakult a standard lejátszók beszerzése mint ahogy kellett volna,
mert csak 1 volt. De azé lett 2 belt drive-os öreg Omnitronic ami az újjam hegyétöl is meg állt. PPPffff !
Ez az jöhettünk az enyémekért ! Fél 1-re visszaérve elkezdődött az igazi buláj ! Összegyűlt az 50 fős ingadozó társaság és az ünnepelt is megérkezett. Így hát jöttem én a legifjab és elkeztük a szülinapot mely elsősorban Jannynak és a 24-én 21. élet évét betöltő Snake, Tamás Mészárosnak szólt ! =) Remélem élveztétek ! Mert mi igen, és a barátságos after csak meg koronázta ezt az estet emlékeinkben. =) 50%-os köszönettel lennék a club tulajának ill. szervezőének. Nagyon köszi a fellépőknek és a kis visualos barátomnak is ! DJ N-Trade-nek aki szó nélkül nem jelent meg a meghírdetett fellépésén és így a levesben úszkáló husidarabkák képét képezi már számomra ! LOOOL Tomi ! Kössz ! =(
Nem baj ! Ettől már csak jobb lehet !
De azé nem rossz egy 17 évestől ! T H X =)