szelkin wrote:
Jozsef Attila utca. valoszinuleg 18 vagy 19 vagy afolott, a tizenhatban en lakom az enem lehet

es a Duna felol novekednek a szamok...vagy nem? na mindegy, en is csak azt tudom mondani amit az inoksz. ha a metro kozpont felol mesz, a godor es a regi buszpalyaudvar epulete kozott, tulajdonkeppen csak atsetalsz a modern parkon, ahol a deszkasok eloszeretettel apritottak az amugy harmadosztalyu parkberendezest, akkor egyenesen belefutsz a boltba, es amugy a Bazilikahoz vezeto utca (Hercegprimas) torkaba, akkor ne indulj be rajta, a sarkon van szinte, azert szinte mert a sarkon egy draperia uzlet van, vagy talan mostmar atalakult egy nagymagyarorszag terkepeket meg hasonlo kacatokat arulo boltta. na amellett van balra (ha szemben allsz vele). nehezen eltevesztheto.
vagy csak leszallsz a kismetrorol a bajcsy-nal es elindulsz a lanchid fele vezeto uton, es ott lesz jobbra. nem balra mer ott a park van.
huh, lehet h egy terkepreszlet egyszerubb lenne

THX srácok

Most tudtam csak olvasni ezeket a részletes leírásokat, de már 2 napja arra sétáltam és belebotlottam az üzletbe
Ma voltam is d.e., nem tudnak adni leírást a gépről, de az eladó hölgy több, mint fél órán át segített, mindent megmutatott a gépen, mindent elmagyarázott..., nem hittem el! Bárcsak minden magyar boltban ilyen eladók lennének...! Neki is megéri, mert fénymérőtől kezdve egy pár dolgot már meg is rendeltem...
No mind1, köszi-köszi még1x a leírásokat!!!