MpTracker wrote:
Hello!
Hú, nagyon jó zene ez, ötletes, változatos, szép hangok vannak benne, a vokál is klassz!!!
Viszont: a dob elég halkocska (a zene többi részéhez képest is). Azon mindenképp erősíts. Használj kompresszort.. amúgy mivel zenélsz? Snare amúgy kicsit télleg olyan vékonyka, próbálj még mellétenni pluszba egyet, legyen karakteresebb.. Szóval dokonon erősíts és nagyon zsír szám lesz

Szép munka, gratulálok!:thumbsup:
Hmmm komresszor? Nagyon jó ötlet lenne, ha tudnám kezelni...de ezek szerint úgy fest muszáj leszek kikisérletezni hogy hogyan is müxik, mondjuk ez legyen a legnagyobb gondom nemde?

A Snare mellett van már plusz egy "segéd" sanre, de akkor még variálok vele (vagy le cserélem). Amúgy Fruity Loops-ot használok (próbálkoztam Reason-nel is, de nekem a Fruity után, olyan nehézkesnek tűnt a patern írás, ízlések és pofonok vagy mi.), millió összegyűjtött Sample-el (Drums, , Drumloops, Bass, Pads, FX, stb.), bár most direkt arra mentem rá hogy saját dobot rakok össze, így a loopot mellőztem.

Így nagyobb a kihívás (avagy miért ne nehezítsem meg a saját dolgomat). Egy kérdés: A kompresszort az egész dobbra célszerű használni vagy csak bizonyos elemeire. Szorri az amatőr kérdésért, de még csak egy 3/4 éve foglalkozom komolyabban a zeneírással.

Mindenesetre köszi a kritikát

<a>Looperman.com - Free Samples, Loops, Tutorials and Pro Audio Resources</a>