sequator wrote:
ftgr wrote:
elég kemény zenék mentek...warrior

scream to the stars

evacuate

whaaa
csak ne lett volna ennyi köcsög. meg eminem. fúj.
maximálisan egyetértek.Gino jól mondta már akkoriban is.
az igazat megvallva ennyi hulladék embert nagyon rég nem láttam egy rakáson.a szett tényleg iszonyat ipar volt,bár az emberek többsége láthatólag nem nagyon vágta az újabb zenéket.a már említett warrior,evacuate,scream to the stars tényleg pusztított.az exodus kiállását majdnem mindenki elkúrta,bezzeg az eminem kőkemény szövegét felvonultató (szerintem) fosadék zenére minden bugris verette.respect annak a pár arcnak,aki sziklaként tűrte ezt a pár perces "katarzist".de legalább volt shower for an hour.kár,hogy nem fizetős a mokka.jó pár normális ember szórakozását kímélné meg pl. az egyszerre két bnőjét és spanját ütlegelő részeg köcsögöktől.
a lényeg:upbeats,chris.su,munk óriási bigup!!
Azért Sickboyt sem szabad kihagyni a lényegből, jó kis számokat pakolt fel ő is.
Amúgy teljesen jó szettet hallhatott az aki lement, csak ez a tömeg... Bármerre néztem csak fejtömegeket láttam, ahányszor voltam eddig mokkán nem nagyon láttam még ennyi embert, rendesen meg kellett küzdeni azért hogy egyáltalán meg tudjál úgy állni hogy ne lépjenek rád a droidok 10 irányból

, kíváncsi lennék mennyien lehettünk...
Eminem már tényleg sok volt főleg kétszer egy bulin, észrevettem hogy van néhány ilyen szám ami hónapok óta kivétel nélkül minden bulin le van játszva...
Hát Upbeats iszonyat veretős volt, nagyon jól mixelt, azért voltak érdekes számok, kifüleltem egy High Contrast számot, de azért 90%-ban zúzótt. Munk meg ahhoz képest hogy kezdett, elég jól folytatta, alig tudtam otthagyni a mokkát 5 óra körül...
Valaki meg tudná mondani, hogy mi volt az a szám, amit chris.su utoljára feltett