waki wrote:
Huni wrote:
waki wrote:
MidLow wrote:
nem
ha egy olyan asztalhoz ulsz be ami a potbol mindig kivesz egy %-ot (rake-et) akkor ott kell lejatszanod az adott szamu handet amikor te is benne vagy a rakeben (t.i. van penzed a potben / nagyvak voltal)
waki javits ha rosszul mondom
javitalak
minden cashgame asztalon van rake, ami ugyebar a levonott osszeg a teremnek
partyn az szamit raked handnek, ha kaptal lapot, es a rake osztva a lapot kapott jatekosok szamaval >= 0.01$
szal ha 5en vagytok akkor 0.05 rake kell minimum hogy raked handnek irja jova a party
bovebben:
http://www.partypoker.com/how_to_play/r ... blind.htmlKöszönet és respect érte!
Most milyen taktikával nyomuljak? Mert akkor ezek szerint a 0,05/0,1 $-os cashgame-ekkel nem megyek sokra, hiába játszom sokat...
hat attol fugg mennyi a bankrollod
300-400$-nal mar erdemes nl25-ot megprobalni (0.1/0.25), es short handed-et (6max), ott mar szepen gyulik az rh. 2$ pot felett mar annak szamolja asszem, szal kb minden 3. hand.
es persze minel tobb asztal egyszerre (en mostanaban 6on tolom

)
Nekem jelen pillanatban 2 bonus lehetőségem van:
- Van egy a regisztrációnál kapott $150-es; 5000/3633-as mutatóval. Illetve van egy másik (utaláskor 35%-kal többet kapsz akció); 210/210-es mutatóval.
Arra magamtól is rájöttem, h nem csökken egyszerre a két bonus mutatóm, de mivel az utóbbi kevesebb időintervallumot kapott, így azt kellene pörgetnem. Hogy tudom megcserélni a kettőt?
Vagy ami nekem logikus, az nem is az ...