i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:54, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: .
PostPosted: 16:17, 27-05-2007 
droid

Spor-1Up

de az még csak 1 zene ettől még dáridózás volt Mc Lagzi Lajossal? :lol:csakmert nemértem............namind1

Last edited by konorface on 16:18, 27-05-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:18, 27-05-2007 
ujonc

Az tényleg jogos kérdés, hogy ha utálja az újabb zenéit akkor minek megy el a bulira, hogy mégegyszer bebizonyítsa magának, hogy spor zenéjére nem befogadóképes :?: :?: :roll: Ha én tudom hogy Pendulum zenéje nem jön be, mert lakodalmas meg satöbbi, akkor nem fogok elmenni rá... Na mindegy...
A Mokka közeg meg most teljesen elfogaható volt, ha voltál vagy lettél volna a nyitáson akkor a tegnapi ahhoz képest semmi nem volt...

Részemről pont az ellentéte volt, nagyon nagy számok lettek összeválogatvam, eddig kétszer voltam spor bulin, mind a kétszer a két óra kb. 30 percnek tűnt, sztem eszméletlen jó bulit tud csinálni vagy csak a számai nekem túl testhez álloak. :lol:

konorface wrote:
Phace da phunk wrote:
L.A.S. wrote:
Phace da phunk wrote:
Az már más dolog, hogy összes zenéjében ugyanazok a hangok vannak, csöppet uncsi:)

de akkor minek mentél el a bulira ? :)

(ja, a phace milyen durva változatos zenéket csinál, nem ? :fog:)

Hát változatosabb meg nem egy színvonal sem szvsz. btw azert mentem el mert lifted + barcode es azert ott voltak jo zenék, remény hal meg utoljára:) sejtettem h nagy nintendo daridozas lesz, de hogy ennyire..

ha ez neked nintendo akkor dobd el a joyt :lol:
Nekem amugy nemvolt bajom az est folyamán.Jol éreztem magam.És szerintem jo kis válogatott zenékkel(phace-krunk time :smileslayer: )és rá jellemző zenei ízléssel gazdálkodott.Nekem bejött :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 27-05-2007 
original nuttah

L.A.S. wrote:
a nintendó szerintem a raiden-prode-sect-féle ipari zene

látszik nem értesz hozzá :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 27-05-2007 
impulsecreator.hu

zero method wrote:
L.A.S. wrote:

jó, nekem ez jelenti, pl prode - el nino, vagy az újabb propagandák meg ilyenek. de az tuti, hogy spor nem nintentó :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 27-05-2007 
original nuttah

nem akarok szőrszálhasogató lenni,de ha már erről folyik a vita,akkor megjegyezném,hogy a 1up amigás hangokból van összeollózva :D és egyébként kifejezetten örültem,hogy elhangzott az este folyamán,szerintem óriási zene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 27-05-2007 
metalhead

L.A.S. wrote:
zero method wrote:
L.A.S. wrote:

jó, nekem ez jelenti, pl prode - el nino, vagy az újabb propagandák meg ilyenek. de az tuti, hogy spor nem nintentó :)

1st up :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 27-05-2007 
original nuttah

L.A.S. wrote:

vagy clipz,hazard,1-2 tc..., g dub 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 27-05-2007 
bladerunnaz

micsoda verseny egy pejorativ jelzoert

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 27-05-2007 
pokemon

azt hiszem a magyar szleng szótár egy új melléknévvel, minőségjelzővel fog bővülni.... :twisted:

-ja, csak kár hogy breakbeat.
-ööö... ez nem breakbeat.
-figyi,amire nem tudok így táncolni(bemutatja az xlépéseket), az nálam breakbeat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 27-05-2007 
droid

zero method wrote:
spor mar szlovakiaban is hihetetlenül unalmas zeneket pakolt, ezek szerint nem csak ott volt 'rossz kedve'

csak jó zenéket játszott, lehet hogy egyoldalú volt de aki sporra jött az spor-t is kapott...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 27-05-2007 
droid

Én ugy voltam vele ha nem lesz jobb dologm lemegyek de tudtam elore vagy nagyabbol kepben vagyok mit jaccik es a regi sporhoz semmi kozze emberunknek kicsit meghulyult...:D valahogy telleg elment a voblifelé...
A regi spor nekem Tactics EP és a Cyberpunk na az a Spor zene...amit mas nemtud ossze rakni...de szerintem igy mokkaba nyaron egy spor siman jo buli... peace :wink: ja 1Up telleg nintendo es az uj Spor zenek telleg viccesek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:47, 27-05-2007 
droid

Hát én speciále jól éreztem magam, sokkal rosszabra számitottam mint tömegileg mint zeneileg..... :roll:

Who's my dick that Mr. Bean?
BeanGamez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 27-05-2007 
weekandbass

kisnyúl wrote:
nekem mindscape jobban tetszett,mint spor

15 percet hallottunk belölük :D erre alapoztál?
Tudják a srácok hogy jók nem kell még neked is :D

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 27-05-2007 
droid

yobkciS wrote:
kisnyúl wrote:
nekem mindscape jobban tetszett,mint spor

15 percet hallottunk belölük :D erre alapoztál?

igen,mert az a 15 perc is jobban tetszett mint az egész spor set.

Profile  

Post subject: pfff
PostPosted: 19:05, 27-05-2007 
ujonc

Hell,az ilyen ugrabugra eseményeken a fiatalság még mindig vagy legalábbis egy része szeretne, próbál, ill tanulja ezt a fajta táncnaknevezhető lépéseket,ui:qva jól néz ki, és qva jól áll annak aki tudja is csinálni normálisan ütemre helyezve, de az h ütemen kívűl, kiálláskor össze-vissza ugrándozik és szeretné utánnozni a "sátántáncot" :D, ráadásul még szarul is csinálja amit nem tud az gáz, mondjuk egy ilyen láttán elröhögöm magam, a másik pedig ami szemetvetett h ezek mozdulatoknál a táncos emberkék lefelé néznek, áj saját magukat nézik, akik pedig elmennek hasonló megmozdulásra és állnak egy helybe mint egy fa**, azt sajnálom, ők ezt nem tudják feldolgozni, jah és az újdonsűlt cicababákról nem is beszélve pinkben szöszi total brush-ban feltűntetve miniben toporogva szánalmas, jah hát dom és a szintie ramaty buli volt, nem beszélve a bunyóról kicsit hátrébb,nem kell ez kopasz köcsögökkel, meg még egy jó pár dolog, meg már nem győzöm hangsúlyozni aki nem való ide ne jöjjön csak azért mert ingyé van, vagy jöjjön is laposkúszásba próbálja ellesni a lépéseket hogy elmondhassa a többi pokénak mennyire más ez mint náksi brunner vs., meg ahhoz nem kell a nyakadba lógjon 1000 fajta nyaklánc hogy úgy érezhesd ide tartozol mert nem a feltét tesz azzá, egyébként eddigi mokkás bulit toronymagasan az open vezeti, hát hihhetettlen mekkora zúzás volt, no pause, kőkemény fazékbasszusok de tényleg jó volt, ezért reee minden fellépőnek, úgyhogy szánalmasak vagytok mindannyian, akinek nem inge nem...., amúgy a statisztika azt mutattja hogy a drum bulik sajnos egyre ramatyabbak, kb olyan ez az egész mintha lemennél e-klubba csak náksiék helyett chris.su játszik, nahát kb ennyit akartam és remélem sokan eggyetértenek, további sok-sok x-elést, és akik még nem tudnak így azok jól figyeljenek.hehe.blööööööööö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 27-05-2007 
braindeath

omfg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 27-05-2007 
NewCityBass

uh :D ez kőkeményvolt

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 27-05-2007 
ujonc

jah ui.: spor alap fazékdob max 4 ütem melette mesélő futószallag zene, mintha most nyomták volna és csomizzák, h te megehesd, az ilyen egyszerű felépítésű zaj nem bikázza be az elektródákat, ha vkinek igen annak nincs sok, hála nem mentem és tudtam miért nem kéne ez, amúgy nincs vele bajom mert nem ismerem, viszont van egy két fülbemászódallamú muzsika az biza, nahát bye.
A következő toronyember ed rush-ba lesz öltözve, és tudjátok nem baj h fizetős!!! :D

Profile  

Post subject: Re: pfff
PostPosted: 19:21, 27-05-2007 
ujonc

Respect... :lol: :lol: :lol:

rymetime wrote:
Hell,az ilyen ugrabugra eseményeken a fiatalság még mindig vagy legalábbis egy része szeretne, próbál, ill tanulja ezt a fajta táncnaknevezhető lépéseket,ui:qva jól néz ki, és qva jól áll annak aki tudja is csinálni normálisan ütemre helyezve, de az h ütemen kívűl, kiálláskor össze-vissza ugrándozik és szeretné utánnozni a "sátántáncot" :D, ráadásul még szarul is csinálja amit nem tud az gáz, mondjuk egy ilyen láttán elröhögöm magam, a másik pedig ami szemetvetett h ezek mozdulatoknál a táncos emberkék lefelé néznek, áj saját magukat nézik, akik pedig elmennek hasonló megmozdulásra és állnak egy helybe mint egy fa**, azt sajnálom, ők ezt nem tudják feldolgozni, jah és az újdonsűlt cicababákról nem is beszélve pinkben szöszi total brush-ban feltűntetve miniben toporogva szánalmas, jah hát dom és a szintie ramaty buli volt, nem beszélve a bunyóról kicsit hátrébb,nem kell ez kopasz köcsögökkel, meg még egy jó pár dolog, meg már nem győzöm hangsúlyozni aki nem való ide ne jöjjön csak azért mert ingyé van, vagy jöjjön is laposkúszásba próbálja ellesni a lépéseket hogy elmondhassa a többi pokénak mennyire más ez mint náksi brunner vs., meg ahhoz nem kell a nyakadba lógjon 1000 fajta nyaklánc hogy úgy érezhesd ide tartozol mert nem a feltét tesz azzá, egyébként eddigi mokkás bulit toronymagasan az open vezeti, hát hihhetettlen mekkora zúzás volt, no pause, kőkemény fazékbasszusok de tényleg jó volt, ezért reee minden fellépőnek, úgyhogy szánalmasak vagytok mindannyian, akinek nem inge nem...., amúgy a statisztika azt mutattja hogy a drum bulik sajnos egyre ramatyabbak, kb olyan ez az egész mintha lemennél e-klubba csak náksiék helyett chris.su játszik, nahát kb ennyit akartam és remélem sokan eggyetértenek, további sok-sok x-elést, és akik még nem tudnak így azok jól figyeljenek.hehe.blööööööööö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:22, 27-05-2007 
droid

könyvet nem akarsz kiadni erről ryme? :P

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]