hcgflynn wrote:
szerintem ez a buli egy rakat szar volt.
nem akarok májerkedni, intalex dnb-s oldalát egyáltalán nem ismerem (nem hallgatok dnb-t), de hogy a tegnapi oldalát nem nagyon kéne erőltetnie, az biztos.
nekem annyi jött le az egész estéből, hogy mi mennyire trendiek vagyunk, és kb. mindenre megmozdulunk, ami most aktuális és menő, függetlenül attól, hogy a tálalás milyen. a breakbeates indítás részemről nagyon bejött, aztán jött valami váltás és kezdődtek a négynegyedek, majd beigazolódott az, amitől már az indulás előtt is féltem egy picit: ez az este nem a meghirdetett house+techno szettről és annak a felkonferálásáról fog szólni, hanem a minimaltechnóról... és ez nekem baromi nagy csalódás volt.
intalex ugyan felrakott pár techno zenét (két kezem se kell ahhoz, hogy megszámoljam ezeket), viszont house számok abszolúte nem voltak, maximum a "deep"-es vonalról volt pár, amit csak azért teszek idézőjelbe, mert kurvára nem deep house, hanem minimalhouse igen kevés deep house-os elemmel "feljavítva". amikor intalex felrakta a timbuktut, kb. a legjobb zenét egész éjjel, úgy döntöttem, hogy elég lesz örülni ennek az egy dolognak, aztán szépen haza is mentem.
a másik bajom a szettel az volt, hogy a törtről egyenesre váltást követően teljesen fogalom nélkül, összevissza jött mindenféle muzsika, és itt azért látszik, hogy a dj-k nagyrésze dnb-t rak és nem ért ahhoz, hogy egy másfajta stílusú szettet hogyan kéne szépen és igényesen felépíteni, majd levezetni. de istennek hála a közönséget ez nem zavarta, ahogy elnézem én voltam az egyetlen ember, aki tényleg másra számított (egy korrekt house+techno szettre).
illetve, most már akkor tudom, hogy zavarta még azt a két embert is ez, akik a rej közepén odamentek szólni, hogy hello, erősebb nincs? akkor mérges voltam rájuk (utálom, ha lehúzzák a zenét), de utólag megértem őket.
máskor légyszi olyannak hirdessétek be a bulit, amilyen ténylegesen lesz.
ha azért regisztráltál, hogy ezt itt elmodhasd, akkor tényleg elég szarul érezhetted magad..