[quote="hcgflynn"]szerintem ez a buli egy rakat szar volt.
nekem annyi jött le az egész estéből, hogy mi mennyire trendiek vagyunk, és kb. mindenre megmozdulunk, ami most aktuális és menő, függetlenül attól, hogy a tálalás milyen. a breakbeates indítás részemről nagyon bejött, aztán jött valami váltás és kezdődtek a négynegyedek, majd beigazolódott az, amitől már az indulás előtt is féltem egy picit: ez az este nem a meghirdetett house+techno szettről és annak a felkonferálásáról fog szólni, hanem a minimaltechnóról... és ez nekem baromi nagy csalódás volt.
intalex ugyan felrakott pár techno zenét (két kezem se kell ahhoz, hogy megszámoljam ezeket), viszont house számok abszolúte nem voltak, maximum a "deep"-es vonalról volt pár, amit csak azért teszek idézőjelbe, mert kurvára nem deep house, hanem minimalhouse igen kevés deep house-os elemmel "feljavítva". amikor intalex felrakta a timbuktut, kb. a legjobb zenét egész éjjel, úgy döntöttem, hogy elég lesz örülni ennek az egy dolognak, aztán szépen haza is mentem.
a másik bajom a szettel az volt, hogy a törtről egyenesre váltást követően teljesen fogalom nélkül, összevissza jött mindenféle muzsika, és itt azért látszik, hogy a dj-k nagyrésze dnb-t rak és nem ért ahhoz, hogy egy másfajta stílusú szettet hogyan kéne szépen és igényesen felépíteni, majd levezetni. de istennek hála a közönséget ez nem zavarta, ahogy elnézem én voltam az egyetlen ember, aki tényleg másra számított (egy korrekt house+techno szettre).
illetve, most már akkor tudom, hogy zavarta még azt a két embert is ez, akik a rej közepén odamentek szólni, hogy hello, erősebb nincs? akkor mérges voltam rájuk (utálom, ha lehúzzák a zenét), de utólag megértem őket.
máskor légyszi olyannak hirdessétek be a bulit, amilyen ténylegesen lesz.[/quote]
break azért volt mert ez volt az allnightbreaks nyitópartija.
Valóban negyon kevés volt a techno Lehet azt mondani. hogy látszik, hogy MI nem house-techno DJ, de megnézném, mondjuk egy Digweed milyen dnb-bulit tudna csinálni?
Nem voltak rossz zenék, én is keményebbre számítottam, de lehet, Intalexnek ezek a 4 negyedes zenék jönnek be.
én a helyedben eljönnék ma is, (úgyebár ma lesz a fö attrakció

meghát ez a dnb úgy is a softosabb verzió, kezdésnek (ha nem hallgtod a stílust) pont jó lesz.