na szia mindenki!
végre sikerült felregelnem IPC-re 4 hónap próbálkozás után...
megpróbálkoznék a bassland körüli hiedelmek eloszlatásával!!
so!
bassland augusztusi kimaradása: nem miattunk van, hanem a retrofon sem lesz nyitva ezen hónapban.
kéthavonta bassland: az ötlet mögött alapvetően több dolog áll, és egyik sem a "kevesenvoltatokazelőzőn", hiába is állítja thacount kollega..

sokkal inkább az, hogy kis költsévetésű rendezvényen nehéz minden hónapban újat produkálni és az, hogy csapatunkból (electronic orgasm) senki sem él veszprémben, sőt nemsokára többen külföldön leszünk huzamosabb ideig.....persze bassland akkor is lesz!!
a lékondi: többízben telefonáltam a retro tulajainak, és személyesen is mindig megemlítem....remélem megjavítják végre!
a hangtech: azért nem tudunk sajna plusz hangot felvinni retroba, mert többször feljelentették már őket a lakók és nem volna f#@za, ha ez miatt bezáratná a policeség a helyet, mivel a tulajok nem kevés pénzt pumpáltak bele gondolom, hogy úgy nézzen ki, ahogy....
a zenék: amit Piece írt azt magam részéről abszolut jogosnak érzem, tényleg többnyire ugyanazon zenéket játszom, de azért próbálok váltogatni.....ezen apropóból köv. bulin pl. csak az elején és végén játszom fél-fél órát, hogy júliusra fel tudjak készülni tök új trackekkel!

metro és numek viszont azért szerintem elég változatosat pakolnak, persze vannak visszatérő nóták, de havonta mást rakni nem olyan egyszerű....
remélem teljes képet kapott mindenki minden témában....és amennyiben nem, kérdezzetek és reagálok amilyen gyorsan csak tudok ígérem!
a már felkerült flyer még nem a pontos dátumot tartalmazza nemsoká fenn lesz új!!!
bassland 08: június 22. péntek
bassland 09: július 20. péntek
respect minden zenefanatikusnak