felix nekem fura volt, meg szédültem a kinti melegtől és a sok red bulltól, szóval azt az időt a folyosón töltöttük el kábé...
kelis rövid volt, de korrekt, többet nem is remélhettünk volna, hisz közel 300-400an lehettünk. legalább mosolygott, énekelt, táncolt, szexis volt a kis ruhája, és annál többet nem is kívántam. trick me élőben pipaként bekerült a nemlétező zenei élmények noteszembe, hogy ilyen is volt. köszi kelis, gyere majd egyszer szigetre, hidd el, kicsit többen leszünk akkor!
millionaire-rel kezdett, volt till the wheels fall off, living proof, bossy, lil star, blindfold me, asszem trilogy, asszem maybe tomorrow (legalabbis ez a refrén), és persze milkshake meg ráadásként trick me.
egy percig sem bánom, hogy ott voltam, csak azt nem értem, miért voltunk ennyien. erre sztem úgy ahogy, nincs magyarázat. mindenki folyton arra panaszkodik, hogy nem járnak erre a jó fellépők, aztán amikor mégis eljönnek, nem hajlandóak 2500 ftot rászánni. márpedig sztem kelist vagy felix da housecatet (aki sztem fos volt, de továbbra is az a véleményem, hogy 3 es fél szerencsétlenért én se tenném ki a lelkem) többen tartják jó fellépőnek, mint ahányan tegnap tiszteletüket tették.