.:StAtIk:. wrote:
Gabris wrote:
Sikerült már valakinek chemicalról lemezen kívül mást is rendelni?
A lemezrendelésekkel eddig soha nem volt problémám, mindig rendben megérkeztek, ráadásul általában elég gyorsan.
Azonban kb. fél éve rendeltem egy pólót, ami sajnos 1 hónap után se érkezett meg.Szerencsére a chemicalosok jófejek voltak, s jóváírták nekem a póló árát.
Azóta nem próbálkoztam újra ilyen rendeléssel (lemezek azóta is tökéletesen eljutnak hozzám).Vajon hogy megy ez?Magyar posta a bakelithez nem ért s ezért nem merik lenyúlni vagy csak egyszerűen pechem volt abban az egy esetben és elkeveredett?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
polo+pulcsi siman megjott, de veszett mar el lemez is....(vagy siman rosszat kuldtek helyette)
a magyar pista igenis ert a vinylekhez, ezrt van oan "sok" elveszett csomag (de mi a sz*rt kezdhetnek vele)
Nalam ugyanez a helyzet mint Gabrisnal, sokat rendelek kemirol, altalaban rendben meg is jonnek, max kesnek egy hetet! Multkor viszont csak polot rendelt nekem baratosne, az valahogy egy honap multan se akart megjonni, ami kellemetlen mert ajandekba lett volna! Szerencsere telleg jofejek es egy 'papir' kitoltese utan ujrakuldik a csomagot! Szerintem a gond az hogy nem kemeny kartonboritasban jon hanem ilyen lila nylonszatyorban, igy egy fel tapintasbol meglehet mondani, hogy ruha, az pedig kelendobb a postan mint a lemez....

Ha legkozelebb rendelek csak ruhat, megmondom hogy kemeny kartonba rakjak!