Na kérem tisztelettel, beszámoló!
A vízbe nem sikerült.... , viszont a taktikai megbeszélés után megkérdeztem mgl-t merre lehet pisilni, ő elvezetett a női mosdóhoz, de szerintem erről egyikünknek sem volt fogalma, bementem végzem a dolgom.., magassarkú kopogás - hangot hallok, ezután teljesen női mozdulatsorokra lettem figyelmes, gondoltam valami probléma lehet, amikor kimentem már meg sem lepett, tényleg a női mosdóban voltam, mgl meg sehol...
Na lássuk, a szarvasi elmebeteg brigád 2 autóval érkezett a tetthelyre, a főucán való átöltözés után, ellátogattunk egy jófajta nyaraló-partyra, Isotope és Rega házigazdáskodásával (asszem), vehetjük bifor-nak, a téma után pedig after-nak.
Időközben persze szokásunkhoz híven sikerült mocskosul ki/be be/ki-készülni. Roy és Ádám küldte amikor leértünk a színpadhoz. Amerikai tudósok olvasták a Blikkben, hogy ott én nagyon csúnyán viselkedtem, többször lerángattak a szinpadról,hogy nem kéne...ezúton szeretnék elnézést kérni minden érintettől!
Rojésádámtiró után mgl kezdte a mókát, ezúton is respekt neki a sok jó régi zenéért, még én is táncoltam rá. A közönség sorai közt felfedezni véltem drumDaram bulikból ismert arcokat, jó érzés volt találkozni velük. A matiné második felében bektubekeztünk, vagy valami ilyesmi, illetve én játszottam. A kérdés jó, hogy mit, nagyrészt masheen féle öldmeganyádat, sáránd fíling jólesz kenjed! Kordonrángatás, üvöltözés minden mi kell. A buli meghatározó momentuma a kígyó pálinka volt ismét, amitől vagy halálközeli állapotba került a delikvens vagy hányt.
Körülbelül fél5ig tartott az egész, "záróra" címszó szakította meg az ihajcsuhajt, szervezőség álltal.
Hazafelé a marutit négyen vezettük 110-120as tempóval, de a másik szarvasi rabszállítót nem sikerült megelőzni (uszáj audi). Megálltunk egy beborult autónál tanakodó csoportosulás mellett. Mindenki kiszállt, most akkor segítünk. Megnyugtattak, nincs semmi para mindenki él, már a helyszínelés is megvolt. Ekkor egy nagyon szép párbeszéd zajlott le:
-De sörötök azért van?
-Nincs sajnos
-És dzsótok?
...
Majd még ha eszembe jut valami, szerkesztek!
Összességében jól éreztük magunkat szerintem!
Következő móka 20070707 Mezőtúr Fészek Klub!
(a dD honlap fórumát is tessék ám bombázni néha)