plastik wrote:
s_py wrote:
jah jo volt csak ne kellett volna masfel orat varni (tudom kussoljak engem akkor is felhaborit mindegy) meg a bufe volt gaz... amugy
alapvetoen meg tetszett a koncert bar az akon_nel kozos dalt kukaba dobnam : DD a regi zenek utottek viszont rendesen

plazma te meg orultel volna, lement egy tupac szam is, nah itt volt 10 perc h respektaljuk az o homeboyat amit a konzonseg annyira nem erzett van ez igy

de jo sokat kellett hypolnia snoopnak mire az uri magyar kozonseg hajlando volt skandallni a nevet : DD
osszesegeben orulok h ott voltam es lathattam eloben!
jah es elfejtettem megjegyezni h a vegen vicces volt ahogy a gruppi csajokat szedtek ki tomegbol es akinel nem volt szemelyi azt kikuldtek : DD
nálad nem volt?

olvassatok el a hiphop.hu forumot, ott jelentkezett nehany kisasszony akiket bevalogattak

mondjuk ok nem mentek, de nagyon banjak mar a dolgot...
bettike meglepoen negativ! ki nem sz-rja le a bufet meg a varakozast, vartam volna meg 3 orat ha nagyon muszaj, meg jo hogy legalabb nem dulongelt a sok 17 eves koncert kozben... nagyon sok jo oldskool zene - gin and juice, snoops upside your head, aint no fun when the homies cant have none, whats my name

lement, azon kivul masok zenei (jump around, p.i.m.p., tupac), dre zenek, pharrell zenek, az uj albumrol a candy is jopofa, kell ennel tobb?? mondjuk lehet hogy a piatol kicsit eneklosebb lett volna a magyar kozonseg...
mindenesetre en boldog vagyok, videok itt:
http://www.youtube.com/profile?user=snegiri