Vassal jobb sztem. Én kipróbáltam a szoftot is meg ezt is. Még jön egy EMU a nyáron és elleszek egy darabig.
Az viszont amit ma csinálnak az télleg gáz. Linknek adok igazat. Sokan leszarják az egészet. Noisia. iszonyatosan jól szól. Pedig szar digitális fos, pont ez az érdekes. Hogyan lehet meghülyíteni az egész világot ezzel??? A régi analog arcok is hasonlóan rideg digitális műanyag bass sounokat akarnak...de minek??? Vagy csak én vagyok a multban folyamatosan?
Én ugyanugy kollektolom a funk mintákat, és majd hanyatt vágtam magam tegnap örömömben, amikor egy kb Fixation jellegű sima bass-t kihoztam a szaromból.
Ezeke meg. Á. Nem is tudom. Összeszedtem egy rakat zenét valamelyik nap...wormhole, sleepwalk, molten beats...egy két régi konflict...régebbi moving mixek...és ÁLLAT MIND MÉG MOST IS. És Noisia ide vagy oda...sztemsokkal többen őrülnek meg egy kis Seizure-ért

:D
Lassan totál fasza lesz ilyen klassz-okat tolni buliban:D:D mindenkinek jó:D:D: A régiek örülnök hogy élet is van még...az ujjak meg majd keresik a neuorfunk.co.uk-n honnan lehet letölteni:D
Analog pult rendben van:D Annyira pl, hogy Calyx nem kompresszál, csak a Clip gombbal variál, sem Teebee. Azért Reason meg Noisia hát nemtom. Akik télleg sztem igényeset csinálnak azok méág mindig vason zenélnek.
Mulkor DOM mondta hopgy béta tesztere a Kontaktnak és az a legjobb blablabalbal...érdekes hogy akkor miért van az Emu mellett még a régi S750-es Roland-ja is bekapcsolva a studios képein???
ÁÁÁ
Na kussolok:D