hahó,
voltam
már yonderboi-nál éreztem a parát, hogy szinte csak a mélyet hallom, a gitárt és az éneket alig (yonderboi-ék műsora amúgy nagyon szép volt, csak annyira nem passzolt a roots elé)
na majd roots-on úgy is első sor, mindent tisztán és erősen hallok! a kezdés után jött az a pillanat, amikor azt hittem h mindennek vége. földbe gyökerezett lábbal néztem, ahogy pattognak az emberek, mert nem működik a mikrofon, nem hallatszik a billentyűs, mutogatás ott, aggodalom itt. síkideg voltam. de hogy a roots a kezdeti nehézségek ellenére (1ébként végig nagyon halk volt a koncert, úgyhogy sopron sucks) lenyomott 2 órát szívvel-lélekkel, az mindent elárul. tökéletes zenészek, tökéletes vokálok, tökéletes színpadi összhang, humor, black thought úgy táncolt a tubás gyerekkel, mint akik efelejtették h koncertet adnak. nálam a long time és a you got me vitte el a koronát, uuristen!! + az a bob dylan dal élőben akkorát ütött, hogy nem tértem magamhoz, ?uestlove és kirk szólójai ohhh jesusss (azt hiszem a gitáros autogramja nélkül nem is jövök haza). a THE ROOTS a világ legjobb bandája!!! vazz h nem kaptam el a végén a dobverőt...
pendulumon mennyien voltak te jószagú! csurgott a plafonról a sokmindenki, félmeztelenül asztalokon, padokon versenyeztek ki tud jobban ikszelni. pendulla legjobb pillanata az volt, mikor elkezdett house-t játszani, volt justice - waters of nazareth... többiek még mindig ikszelnek, jaj de csúnya (üzenőfal: "faszomba az elektrod", "dnb-t kérjük vissza lécci")
még 7 óra előtt palotaira pörögtünk (mc verse: "legendary hungarian badman" : D), köszi apu az everything differentet, mc colombo meg boh! (mi van phreek kedvet kaptál?

)
sofőr nagyon ismerős volt vhonnan, aztán kiderült h gumilapfm, szval lett aztán dubstep massive is