i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:49, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:30, 10-07-2007 
ujonc

Szerintem meg, érdemes lett volna megkérdezni, hogy miért szar?
lehet, hogy érkezett volna érdemleges válasz.
Érdemes lett volna nem csak annyit írni, hogy szar.arra is érkezett volna válasz.

de itt most mindenki magára vesz mindent.

Én is,mint mindenki, máshogy csinálnám.de nem tudom.nem megy.nem értek hozzá.ezért csak elmondom a véleményem.hátha az segit valamit.hogy a vége az nekem túl magas.
lehet h másnak meg nem...azért vagyunk, h beszéljünk.
itt lehet.szabad.

ízi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 10-07-2007 
original nuttah

Én inftől asszem már bocsánatot kértem, mert ezek szerint a gynusítás nem állta meg a helyét. Nekem sincvs bajom senkivel csak tényleg az van, hogy kevés az építő kritika viszont ha valaki esetleg valami hibát észle és azt közre teszi akkor keresztet lehet rá vetni a léegtöbb esetben. Ne a seggnyalásról szóljon már ez a rész szerintem, hanem a honi zenészeink zenéihez járuljon hozzá, hogy mégjobb legyen. Persze jkól esik az embernek ha aztmondják, hogy Gratulálok meg bigup, de kb semmire nem megy vele az illető csak dagad a melle és nyeregben érzi magaát holott lehet a valóságot abszolult nem fedi. De mindegy is.....ne folytassuk mertn kb feneketlen kút. Szerintem hagyuk abba az offot mielött jönnek és mindenkit szépen kibannolnak. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 10-07-2007 
metalhead

bassbinvisual wrote:
Conclusion wrote:
Lehet, hogy a széllel szemben pisálok, de lehet az is, hogy va értelme és végre megszűnik ez az én haverom tehát rosszat nem írokrólla vagy bevédem dolog. Hála istennek azért vannak olyanok is akik nem érzelmi alapon kritikáznak egy egy darabot, de sajnos nem ez van.

Engem nem nagyon érdekel kikedvel itt és kinem. Inkább az, hogy a fórum ezen része értékelhető legyen és a céljához mérten kiisérdemelje azt amire hivatott. Ha ez sokembernek szálka is a szemében az azért van mert ő pont abba a táborba tartozik akik személyekednek és érzelmeskednek akik pedig ebbe nem tartoznak bele meg nemveszik magukra. Tudod akinek nem inge (...) mondás.

Igy van, jo mondas....

magyarországon a dögöljön meg a szomszéd tehene elv működik és erről nagyon le kellene szokni. a seggnyalásról dettó.

/off

nekem elég drámai ez a track, voltak részek amikor fájt a fülem de kb egy perc valahánynál találtam benne egy elég harmonikus részt, amiből egy loopot nagyon újrahasználnék a helyedben.
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 10-07-2007 
original nuttah

implant wrote:
bassbinvisual wrote:
Conclusion wrote:
Lehet, hogy a széllel szemben pisálok, de lehet az is, hogy va értelme és végre megszűnik ez az én haverom tehát rosszat nem írokrólla vagy bevédem dolog. Hála istennek azért vannak olyanok is akik nem érzelmi alapon kritikáznak egy egy darabot, de sajnos nem ez van.

Engem nem nagyon érdekel kikedvel itt és kinem. Inkább az, hogy a fórum ezen része értékelhető legyen és a céljához mérten kiisérdemelje azt amire hivatott. Ha ez sokembernek szálka is a szemében az azért van mert ő pont abba a táborba tartozik akik személyekednek és érzelmeskednek akik pedig ebbe nem tartoznak bele meg nemveszik magukra. Tudod akinek nem inge (...) mondás.

Igy van, jo mondas....

magyarországon a dögöljön meg a szomszéd tehene elv működik és erről nagyon le kellene szokni. a seggnyalásról dettó.

/off

nekem elég drámai ez a track, voltak részek amikor fájt a fülem de kb egy perc valahánynál találtam benne egy elég harmonikus részt, amiből egy loopot nagyon újrahasználnék a helyedben.
:wink:

azt hiszem tudom mire gondolsz, duplán köszönöm, allin!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 10-07-2007 
original nuttah

nekem őszintén megmondom egyedül az a rész teccik amikor lemegy mélyre a cucc. az finom. az a periódus nagyon kellemes, de a magas részek megölnek... nagyon...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 10-07-2007 
original nuttah

sCOut wrote:
nekem őszintén megmondom egyedül az a rész teccik amikor lemegy mélyre a cucc. az finom. az a periódus nagyon kellemes, de a magas részek megölnek... nagyon...

Ha csak mely tartomanyokbol allna, akkor elveszitene a varazsat, igy nalad talan ott jon ki az elmeny, mikor lemegy melyebb tartomanyokba (mikozben lemegy. Az az intervallum)
THX a hozzaszolast!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 10-07-2007 
corebreak

Bassb. :

Ne értsél már félre! :D

Nem rossz ez. Ha lesz full kérem és a kövi nagymixben indítok vele.
Nekem tetszik.
Meg mindegy olyan amire ennyien mondják hogy szar.
Meg minden ami nem normális.
Meg minden ami nem arról szól hogy 6 brék és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá végig.
Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 10-07-2007 
mindscape

sztem mindenki zenéje szar aki ide írogat
hagyjátok inkább abba

:fog:
na most komolyan ez a track, oké h minimál meg no dob, meg intro vibe stbstb
de sztem ennek nem jó, ez a gitarriges (erre tippelek) fő dallam marha idegesítő egy idő után, főleg amikor felpitchelődik
a háttér hangok (amik ott nagyon hátul vannak) jobban tetszenek, de a főtéma ezzel az fxel ami rajta van, szóval tényleg türelemjáték meddig bírom hallgatni.

szóval az elgondolás nem rossz sztem, a kivitelezés nem annyira jó, ez a "főtéma" túl zavaróan szól a dobhártyámnak

esetleg ha ezt az fxet tekergetted volna rajta még egy picit vagy valami változás még belefért volna, így túl sokáig meg túl kevés
minimálság oké, nem kell több hang, de ami van azt jobban is megpiszkálhatnád
szóval még lehetne tekergetni sztem az fxeket ezen a "riffen"
és a sok rezonancia az ami nagyon bántja a fülemet szerintem, főleg amikor felmegy a piccs

hú a macska is kimenekült közben a végénél :D

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 10-07-2007 
original nuttah

Nekem tetszik, bejon a hangulata is, ilyesmit meg nem postolt senki ide, majd megszokjak ezt is idovel!

hajra hajra! :)

(valaki mar megint belejavitott a postomba! :D)

Last edited by direct on 03:49, 12-07-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 10-07-2007 
soulproof

zajzenenek nem rossz csak akkor keves a zaj, akkor en meg brutalisabb hangorgiat varnek

igazabol valami beteg film ala el tudnam kepzelni alafestesnek de onmagaban inkabb csak zavaro

tanczenenek meg nyilvan alkalmatlan nem leven beat to dance to :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:32, 10-07-2007 
soulproof

bassbinvisual wrote:

ikszelesrol jut eszembe, egyszer szarra szopattam egy dramendbeszes fiatal bandat lennt egy videki bulin, a milanese - extend albumarol egy dnb szammal (planetmu170 asszem), ami nagyon erosen indit, menő dobok, sisterges, vagany energikus szubok, stb, majd nehany nyolcad utan a zeneben megforditodnak a dobok, es snare.-ek, majd megjobban elkezd torni, es tok jo volt nezni a tarsasagot, hogy ikszbol atmentek amulo-bamulo-jambor tekintetu csodalkozasba! kb ez:jee ez mii, az elobb dzsángeel vóut)
Oriasit szakadtam magamban, csapoltam, mit a hulye a lemezjatszok mogott, ezek meg.... hat ne tudd meg! :lol: :lol: :lol: Elveztem ám! (fele tuti pesti volt)

maximum respekt ezert csak djkent ez nyilvan teljes kudarc volt akkor
mer nem magadat kell megtancoltatni hanem a zembereket sajna

elofordul persze h nem szimpi a kozonseg de eleg rossz hozzaallasnak gondolom az ilyet ugy alapvetoen, nem mintha velem nem fordult volna elo h pl lagyabbat jatszottam volna mint szerettek volna :D

annyira gondolom nem djzel regota, h elfelejtetted mar milyen kozonsegnek lenni, es a kozonseget pedig tisztelni kell megha 14 folexezett elsos gimislany formajaban is manifesztalodik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 10-07-2007 
original nuttah

scum daddy wrote:

hú a macska is kimenekült közben a végénél :D

ó pedig neki írtam :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 10-07-2007 
original nuttah

futureform wrote:
bassbinvisual wrote:

ikszelesrol jut eszembe, egyszer szarra szopattam egy dramendbeszes fiatal bandat lennt egy videki bulin, a milanese - extend albumarol egy dnb szammal (planetmu170 asszem), ami nagyon erosen indit, menő dobok, sisterges, vagany energikus szubok, stb, majd nehany nyolcad utan a zeneben megforditodnak a dobok, es snare.-ek, majd megjobban elkezd torni, es tok jo volt nezni a tarsasagot, hogy ikszbol atmentek amulo-bamulo-jambor tekintetu csodalkozasba! kb ez:jee ez mii, az elobb dzsángeel vóut)
Oriasit szakadtam magamban, csapoltam, mit a hulye a lemezjatszok mogott, ezek meg.... hat ne tudd meg! :lol: :lol: :lol: Elveztem ám! (fele tuti pesti volt)

maximum respekt ezert csak djkent ez nyilvan teljes kudarc volt akkor
mer nem magadat kell megtancoltatni hanem a zembereket sajna

elofordul persze h nem szimpi a kozonseg de eleg rossz hozzaallasnak gondolom az ilyet ugy alapvetoen, nem mintha velem nem fordult volna elo h pl lagyabbat jatszottam volna mint szerettek volna :D

annyira gondolom nem djzel regota, h elfelejtetted mar milyen kozonsegnek lenni, es a kozonseget pedig tisztelni kell megha 14 folexezett elsos gimislany formajaban is manifesztalodik

Igen, ebben is igazad van, de akkor jo viccnek tunt, es a pardeyarcok megkaptak utanam a meno drumandbassokat hazank idosebb jockey-jaitol!!! Szerencsere nem menekultek le a tancterrol, csak megtorpantak picit... :lol: orulok a kommentnek THX

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:32, 12-07-2007 
original nuttah

Köszöm az értelmeseknek az értelmes hozzászólásokat !! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 19-07-2007 
ujonc

meghallgattam........ :twisted:
háááááááááááát....a véleményemet inkáb nem rom le...nehogy kapjak a pofámra..........de ez nem az én világom........a Hofinak egy vicce jutott eszembe...persze nem a dal kapcsán!!!!

Gózon Gyula meg volt hívva egy színházi premierre, amikor vége lett a rendező odarohant hozzá és azt kérdezte: -NNa hogy tetszett az előadás? mire Gózon: Fos!!!
-És ha összeáll??
-Hát akkor még lehet szar!! :twisted:

persze ez nem zenéről jutott eszembe.....végülis elég jó kis muzsika lett............. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 19-07-2007 
original nuttah

bassbinvisual wrote:
Ha csak mely tartomanyokbol allna, akkor elveszitene a varazsat, igy nalad talan ott jon ki az elmeny, mikor lemegy melyebb tartomanyokba (mikozben lemegy. Az az intervallum)
THX a hozzaszolast!

tulajdonképp nem arra gondoltam, h csak mélyből álljon a cucc, hanem arra h az amikor megy lefele meg lent van az zsir, de kis szünetekkel meg a magas tartományt más FXel kitöltve(amazt meg elfelejtve :wink:) egy kellemes expó cucc lehetne. kellemes alkotást...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:32, 19-07-2007 
droid

nekem tetszik, kifejezetten hangulatos számomra. mellesleg nagyon jó volt zenei aláfestésnek a kezdeti viták olvasásához. :lol:
csak így tovább

Profile  

Post subject: Re: 2007/07 Bassbinvisual
PostPosted: 10:06, 20-07-2007 
ujonc

bassbinvisual wrote:

Jó, megnyugtató, hogy mási is kerül hasonló hangulatba ;D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 20-07-2007 
ujonc

Szisztok!

Nem ismerem a stílust és ez szerintem nem az a zene amiről véleményt alkothatok úgy, hogy csak piaci füldugóval hallgattam meg (ezt mindenkinek üzenném, de akinek nem inge, ne vegye magára!) :)
... otthon majd tesztelem...

...addig is OFF...

Peeth

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]