k.a.v.i.c.s. wrote:
Az illetékeseknek meg azt üzenem, ha okosan szelektálnak a képekkel, akkor én is
Nem akarok illúzió romboló lenni Törpilla, de az a palló alattam szakadt le, te utána csak beleestél
Mindenkitől bocs, akit nem ismertem föl/meg, akiket meg igen, azoktól pláne

mi az hogy "okosan szelektálni?"

olyat nem lehet
egyébként az egy szék volt amiről Törpilla leesett, még mutatta is
na egyébként basement jaxx harmadszorra is a legnagyobb zenei élményem, a ska részek az új énekesnővel viszont visszábbdobták a dolgot
első nap spitzrum és mitsura koncert hazavágott, ki is dőltem, aztán éjfélkor jee, darren emerson meg eric prydz nagyon ottvolt!
spikey: "uszkálok és tipper bazmeg"
adam freeland és zsolti jóvólt nagyon bár az lg szinpad hangja el volt baszva rendesen, ahogy egyébként az összes többi helyen is, pl k&d is azért volt ócska mert nem volt magas és csak döngicséltek, de így is bejött
dj storm micsoda zenéket játszott és hogy kever, mosolygós-szembecsukós-zeneélvezős leányka
sikerült első nap leégnem úgyhogy végig pólóval a vállamon kellett mászkálnom, de míg leápoltak az elsősegélyben, ültem 15 percet a légkondis ápolóban
roger sanchez minősíthetetlenül szar volt
chachacha meg pusztán azért volt jó mert jó volt a kiszolgálás és mert mindig ment vmi zene, ha néha fos is
pálinkaházban meg nem volt balhorog
beastie boys atyaisten, állatok, vki odajött hozzám h csinálhattak vna nagyobb sót, hát leosztottam neki két pofontot
tiga nagyon jó zenéket játszott és akkor itt köszönném meg az utolsó napot Spikeyéknak Törpillának és Kavicsnak, akikről vicces képek készültek de ugyebár szelektálni kéne, mert érzem h rólam is