|
Összefoglaló:
Gluglu-n éreztem nagyjából ennyire jól magam több napos fesztiválon vagy minek hívjam ezt.
Egyszerre volt nyaralás, bulizás és alkoholtura
Szerenénkre a fesztiváltól 6 percre volt a szálásunk, ahol már csak békés, rozsaszínsapkás real zamárdiak "zavarták" meg az erkélyen való sörözésünket és a partysátor dübörgése is egész elviselhető volt onnan.
Motozásról még csak nem is hallottam, mondtam, h fényképezőgép és obi van (kenobi) a táskában, és intettek h mehetek. Köszöntek előtte, utána, meg voltak nevelve na, teljesen rendben voltak.
Ha helyszín ebben a hőmérsékletben hozzátehet fesztiválhoz, akkor az a balaton. Ráadásul a t-mobil szinpad hangosításának köszönhetően az igen sekély balaton habjaiban lubickolva is a tánctéren érezhettem magam.
Az érzés, hogy Tipper szetje alatt a bikinis lányok (!!és milyenek voltak az egész fesztiválon!!!) társaságában dobáljuk a szomszéd uszógumimatrackomplexum utasait kislabdával leirhatatlan,
Tipper, Beastie, Nouvelle Vague, Tiga, Kruder, meg még sokan maradandó élményt nyújtottak. Tejbár nagyon rendben volt, gyomromat többször helyrepofozták, csak azzal a csokornyakkendővel nem tudom miért probálkoztak.
Csócsó, és relax nyugágyak a parton voltak az állandok kellékeink, nem is vágytam többre.
Szóval, a szerevezetem teljes amortizációján kivül más problémám nincsen, jövőre feltétlenül, idén talán máshova már nem is.
képek lesznek
spinantnak is szól.
Last edited by Gutti on 08:32, 18-07-2007, edited 1 time in total.
|