Isotope wrote:
a4s wrote:
implant wrote:
Snaper wrote:
Gagyi kari. Komolyan. Egyszer kell csak áldozni rá. Ez engem sem zavart, csak mikor meglett nekem is anno a Roland dobpadom, és szinte semmilyen progival nem tudtam feljátszani rendesen groove-ot (max standalone batteryvel, pedig nem gyenge PC-m volt), akkor el kellett gondolkoznom, lehet nem is kontrollereket kellene venni először hanem rendes karit.
mondjatok egy jót ár/érték arányban pls!
Any E-MU.
Jah de anno még azt hittem h az audigy 4-es elég lesz... Ráadásul valamiért ez a creativ hangkari + emu bill kompozicio nem igazán stimmel késik is meg a protheus-t sem nyitja meg (állitolag ezért)...Pedig eléggé közel áll egymáshoz a két cég nem értem miért nem birják rendesen összehozni..
Az audigy és a creative vonal az játékra film nézésre multimédiás felhasználásra lett létrehozva az emu pedig egy professzionális réteget képvisel. A kerttő nem hiozzható össze. A proteus nem is fog menni audigyvel.
A két cégnek mindössze gazdasági köze van egymáshoz plussz az emu gyárt néhány cuccot a creativnak (úgy nevezett dspket, de csak azért úgy nevezetett, mert annak siralmas másnak meg nem lehet hívni).
Ha hangkari kell bárkinek én első vonásból rávágom az emut annak ellenére, hogy sokak 'gyengék' a setupolásához és a megértéséhez (ilyen setupolások szükség szerint az irqzások és annak a megértése, hogy az emu pro kártyákat gyárt és utálja legtöbb esetben a másjellegű felhasználást mint pl a játékok kodekek stb.......habár nekem azokkal is boldogan elvolt)
Ár / érték arábnyban 1212m.....ha találsz akkor a v1 az anyagdúsabb, de az ólom mentes gyártás óta megjelent a v2 aminek viszont előnye ha macet használsz, hogy van drivere. A v1-hez nincs.
Amni az emu vetélytársa az az maudio viszont árérték arányban gyengébb és nekem a hangminősége is gyatrábbnak tünt. De kinek, hogy. Valaki az maudiora esküsznek (de közülük elég kevesen hallottak valaha is emut én viszont mint volt emu tulaj hallottam már több maudiot is)
Ha többregondoltál mint a 1212m akkor gondolkozhatsz a focusrite kártyákba is vagy ha macről tolod akkor ott a metric halo apogge, de szerintem ez már magas árban.
Én azt tanbácsolom, hogy hallgasd össze A/B-ben az maudiot és az emut. Így kitudod választani melyik is az amelyik neked inkább fekszik.