noise8 wrote:
Jok a zeneid Conclusion, engedd meg hogy gratulaljak

En amugy megdobnam ezt a trekket +3 dB-el hogy megjojjon a teste a dolgoknak, aztan mondjuk clipelni a tetejet, hogy teljes ussenek is a dobok ne csak szoszmotoljenek. Ha igy kezileg ezt elkovetem siman jo ugyhogy a mastering szolhatna errol is. A tobbi minden a helyen, jo kis deep-soft tema, bejovos

Hát elöször is köszönöm szépen.
Másodszorra pedig reagálnék.
Fentebb írtam, hogy nnem lett belimiterezve az anyag. Eleinte úgygondoltam, hogy updatelem és belimiterezem, de mikor kipróbáltam elveszett a track lelke. A dinamika (ha nincs is benne akkora dinamikai vátozás mint egy komoly, klasszikus zenében) Tudom, hogy a mostani trackek már eléggé kockára vannak limitálva (nekem is az összes többi ezen kívüli zeném), de ez a track egy régebbi időszakot tükröz amikor még ez nem volt tendencia. Amikor még észre vetted, hogy dillinja után jön egy edrush optical. Ma már csak ha oda figyelsz veszed észre hogy más szól. Meg a digit clip az csúnya. Ha analog rendszeren tudnék clippeltetni ahol nincs adatvesztés hanem a torzítás harmonikus akkor gond nélkül megtettem volna.
Így kompromisszumosan kicsit hallkabb, de talán élvezhetőbb és nem annyira sematikus.