rone wrote:
rone wrote:
Én pont ma megyek

Áh, nekem nagyon bejött a hely is meg úgy minden, vegyessalit ettem balzsamecettel és fokhagymás olivában pirított pulykamellet, isteni, kis adag, de felét már muszájból ettem.
Ez a kártyás dolog működik, elején kicsit bénázol, mert nem mindig olvassa be, de amúgy gyorsan átjutsz ezeken a dolgokon.
Kiszolgálás teljesen jó, kedved szerint ízesít neked mindent, legalábbis a salátás részlegnél a csajjal 10 percet vívódtam, hogy miket kérek még plusszba meg hogy

Légkör teljesen hangulatos, kicsit modern az igaz, de berendezésileg abszolút korrekt.
Kering a fűszernövények illata, chill és lounge zenék szólnak, inkább külföldi vendégkört fogtam ki, és legközelebb mentás limeos tésztát fogok kérni, ránézésre tuti befutó.
Nekem így ennyi. És tényleg ha olasz kaját akarsz, kötelező.
már kétszer voltunk, eddigi tesztelt alanyok:
előétel: Bruschetta(5/5, ennél finomabbat eddig talán egyszer ettem, rendben volt.);
tészták: Carbonara(5/4, finom volt); Narancsos pulykás(barátnő szerint nagyon finom(én nem szeretem azédes dolgokat)); Bélszínes gombás(5/5! pont jól átsütött bélszín, és a friss rukkola kombója zseniális volt, yummi!);
pizza: Szalámis(5/3, Marzanos pizza szerintem jobb, nem jött be),
desszert: Házi csokitorta(5/5, nem lehet belekötni); Mascarponés eper (5/5, szintén ultra jó)
a chipkártyás rendszerrel nekem nem akadt problémám, a pizzás vibrátor pedig nagyon jó ötlet. a borválaszték igen széles, s az italárak sem durvák.
megyünk még biztosan