i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:29, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:10, 19-08-2007 
partiarc

Én :)
Dícsérendő, hogy legalább emlékszel valamire :D
És tényleg hybridtől többet várt volna az ember, de lehet csak én vagyok telhetetlen.
Noisia odarakott rendesen :shock:
Justice féle zenék ahh :love:
Lesznek videóim az elnyújtott terjedelmű massiahtól a prodigyn át a pendulum féle painkillerig hamarosan :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 19-08-2007 
ujonc

sikztah_ wrote:
2Inoksz:1200fős a helyszín //..és nem igazán ez volt elképzelés amikor lebookoltuk a fellépőket, ingyenesnek indult győrben, és ha győri önkormányzat nagyparaszt tenyere nem csap bele egy csúnya jobbost így is lett volna, akárcsak a Logistics-nél vagy a General Midi vagy Soul of Man esetében, gondolom ez már régen volt...már ki emléxik rá :)konkrétan a július Logistics buli után az önkormányzat egy része, vagyis egy tag, aki történetesen egy köztisztviselő vagyis a mi adónkból azért fizetik, hogy értünk tegyen, ne ellenünk úgygondolta nincs győrben szükség ilyen jellegű rendezvényekre győrben, sőt szerintem úgygondolja sehol sem a világon, idézem:
"menjen a sok gülüszemű szórakozni máshova, ahol nem zavarják őt az alvásban" mindezt két rendőr jelenlétében, ordítva, és totálrészegen azután, hogy a hívatalos hangnyomásmérés értéke nem haladta meg lakott területen a jogszabályban előírt 40db- értéket, (hmm)tehát ez az egyébként a rendőrség kötelékéből kiszakadt, mára már képviselő úr ezek után még fel is jelentett, és pénzbírsággal súlytott, amit persze soha az életben nem fizetek ki...szal ez a bojkott teljesen illegális dehát mit lehet tenni, most kusolni, jövőre meg még nagyobb partyt csinálni, sőt...ezért van ez most szombathelyen..nagyon nagy vonalakban..ha valakit érdekelt egyátalán :)

Gondoltam hogy valami ilyesmi felfogású ember(ek) állnak a háttérben.Mert biztosan nem zavarhatott senkit az alvásban a hangerő..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 22-08-2007 
metalhead

sikztah_ wrote:
uhhh, komoly kis topic lett ebből, talán kinyomtatva elküldöm a kedves úrnak:D..hehe, azért megérdemel egy karácsony elötti elcsúszok a jegeslépcsőnt, minek iszik aki nem bírja, nem?

most lattam csak, hulyeallat :DDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:57, 24-08-2007 
droid

phreeq / spekta wrote:
nézd riu, amiről beszélsz, azt oknyomozó/tényfeltáró újságírásnak hívják. erről szól. beletenyerelsz valamibe, amibe egyesek nyilván nem szeretnék, ha beletenyerelnél, de nem fognak lépni ellened, mert az még nagyobb rizikóval jár.

Akkor mért nem tenyerel akkor bele akárki ilyen dolgokba, ha ahogy te mondod semmi rizikóval nem jár ez a tevékenység ?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]