|
végre egy party, ahol a szemem láttára küldik ki azt az embert, aki rágyújt bent! köszönöm! (bár ez az idő előrehaladtával sajnos nem mindig működött, de mindenképpen követendő példa)
nos ez a jelenet és Coyote és Igor kifogástalan zenéi megalapozták a hangulatom, utána Kowalski is teljesen rendben volt, elég emészthető zenéket tolt. Hot X helyett átmentünk Pascalidisre, de mivel alig voltak és hangulat sem volt, meg a zenék sem győztek meg inkább visszatértünk. szerencsére korán kezdett Carl Craig és bár szigorúan csak másfél órát tolt, nekem baromira bejött, ő tetszett a legjobban egész este. pont azt a keménységű és hangzású technot játszotta, ami nekem még nagyon bejön. voltak klasszikusok, Jeff Mills - The Bells, Rolando - Jaguar, meg pl Innersphere aka Shinedoe - Phunk. eddigi mixeiben azért sok lightosabb zenét is hallottam, de sajnos ezekre nem volt se ideje, se lehetősége, azért így is kurvajó volt. heiltől az eddig hallott dolgai alapján sokkkal jobbat vártam, ő csalódás volt. aztán jött beyer, akit csak 2-3 számig hallgattunk, mert eléggé odatett, inkább átmentünk kisterembe pihenni. ott az x-press 2 játszott, vmi hihetetlen szar zenéket. igazi klasszik pinceprogi hangzás, 130 bpm körüli kőkemény éles lábdobra 1-2 effekt, nulla fantázia. visszamentünk picottora, aki elég egysíkű zenéket rakott, nem volt vmi érdekes a dolog. aztán jött Rush, úgyhogy inkább áthúztunk Felipere levezetni. Craig után az ő szettje fogott meg a legjobban, kurvajó minimal zenéket játszott, nagy kár,h ő is csak kb 1 órát zenélhetett.
összességében szervezésileg, hangzásban, vizuálban, klímában stb nagyon rendben volt a dolog, persze volt néhány igazán randa kopasz, meg szedett szemöldökű gyerek, de teljesen elviselhető volt a dolog, pláne egy ekkora rendezvényen.
|