[mindscape] wrote:
:arrow:
a megoldás a kérdésre:
SOURCE
állítsd át samplerre
ott lenyitod a modulationt
pitch bend a bal oldalon
és a jobb oldalon a lenyíló menüből választhatsz a pitch, sample start, loop start és loop end közül.
majd kiosztod a CCre az intensity-t
snaper te meg ha értelmesen nem tudsz hozzászólni, akkor inkább kussolj, vagy muszáj minden topicba terjeszteni a hülyeségeidet?
Azért írtam így virágnyelven bakter mert nem használok kontaktot. Az hogy mér nem az meg csak extra dicsekvés volt. Ennyi. Spec nem szoktam senkit "kussolj"-ra inteni, meg balbla. Meg lehet nem vagyok rajta a pörgő fekete lemezen mint Ti, amiért meg a zenéitekért jár a piros pont meg a respect, de azért sztem a sök "minden topicba" terjesztett hülyeségemmel lehet én is tok itten pár emberkén segíteni. No mindegy, lassan megszokom a havi egy mindscape vagy scum lebaszást.
[mindscape] wrote:
omfg!!!
vajon snaper két HARDWARE samplere tudja-e ezeket a funkciókat fog
Legelőször is, ha már itt a felvágok azzal amim van téma van akkor, nem "samplere", hanem samplerei.
Nos, hát sztem ja. De ez eléggé relatív. Szot vs vas sampler témában meggyőződésem hogy csak a hangkarin elhelyezett A/D D/A konverterek minősége tud mérvadó lenni, mivel a sampler mint hangszer, az digitális. Ergo, ha a kontaktod brutális hangkarival párosul az is szól olyan szépen mint egy sampler, és ráadásul az egerészés sokszor bőven könnyebb, mint rotary encodereket meg nyomógombokat csavarni, tekerni. Ez tuti.
Mér kell most ezzel engem mindig basztatni azt nem értem??? Senkit nem akarok én itten megtéríteni, főleg a multkori szintén általatok (scum által) robbantot flame zápor óta. Az hogy énnekem van pár tényleg "öreg" vasam, az nem azt jelenti, hogy én lenézem azokat akik reasonnel vagy live-val vagy csak simán vst/au/rtas/mas/mindegy haderővel dolgoznak.
És lehete Kontakt 3 brutál, meg minden, neked bejön, nekem meg a 19 különböző Z-Plane filter.
De most ezen mér kell itten vitatkozni, meg rögtön torkoknak esni?