GregBreaker wrote:
szar keveresek, olyan fust hogy meg mindig faj a szemem, ocsmany hangzas!!
szervezok ez a buli most nagyon felre ment
fel 2 ig birtuk

ahh... akkor ezért nem láttalak.
A hang tényleg pocsék volt, sajnos még a hangerővel is bajok voltak de azért az ilyet el szoktam viselni egy fergetegbuli esetében. Ez a buli viszont nem így sült el nekem (bár elképzelhető, hogy belejátszott az is, hogy azért nem voltam 100%-os)
Keverésekkel tényleg vannak még mindig problémák, bár nem voltam még ilyen helyzetben (rossz kontroll-hang, keverő stb) azért szerintem még a körülményekhez képest is nehézkesen ment.
Az, hogy a vendég dj vagy 60 percet játszott, azt is kizárólag laptopról (lehet laptop-ról jól lásd tipper, én nem tiltakozom de ez nem az a kategória volt), megkockáztatom előre kész volt a szett 90%-ban, vidáman effektezik rá egy darab kontrollerrel és 15-20 percenként lehúzza a hangot és magát tapsoltatja... ez nálam nem menő.
Vállalása szerint csak saját számokat játszott vagy miért volt ez ilyen rövid? (nem nagyon ugrik be olyan zene amit ő játszott és nem az övéké csak azért kérdezem)
...ja... ők nem ketten vannak véletlenül? tudomásom szerint ez egy duó. akkor hol volt a másik fél? vagy ketten már nem férnek el a laptopjuk előtt?

nnnahhmindegy.
voltak érdekes pillanatok...
viszont én nem voltam az a38-as pardey-n csak olvastam, hogy földbetiporták itt a wbr-éket annak kapcsán és most azért szerintem nem volt olyan vészes. szerintem belejönnek ők is majd csak adni kell nekik egy kis időt. bakik meg beleférnek, csak mértékkel
még egy utolsó:
valahogy a közönség szerintem nem volt most az igazi... waters of nazareth-re megmozdultak meg az olyan slágerekre amit már tényleg mindenkidemindenki ismer de egyébként nem volt valamiért az a jó kis 'vibe'... vagy nem? szerintetek?