seiand wrote:
[
amúgy sajnos a buli tényleg rossz volt,hátul a zene csak kivehetettlen zaj volt,elől pedig köd.teenagetől ez az egy óra elég kevés volt,bár ilyen gyatra körülmények között nem is lehetett élvezni,pedig jó zenéket pakolt...ami pedig utána volt azt hagyjuk,vagy meg kéne tanulni normálisan keverni vagy nem kéne annyit inni no. :]
ok, sokat ittunk/tam leginkább

, de a mixek nem lettek volna jobbak meg a hang se.. ( mi mást csinálhattam volna 2 ig??

)
szal
éjjel kettőkor felmenni a pultba ugy zenélni, hogy tudod, hogy az egész úgy ahogy van szar, hát hidd el nem egy felemelő érzés..
..és hogy a zenéből nem hallasz ki egy lábdobot se vagy snare-t, vagyis nagyon nehezen.. hát necces, tudom, és azt is, hogy nem ez jár(na) nektek...
bár pár évvel ezelött még ********* voltunk, ugye,
mert buzibuliztatok, meg ratyizenéztetek,hogy rock buli, meg túl techno... meg mittudomén miket mondogattatok..
közben meg szarrá játszottuk 2003-2004be a justice vs. smd: we are your friendsét..

és még rengeteg jó dalt!
mi szervezők ( djk is egyben ) sajnos nem nagyon vagyunk inspirálva a klubbok részéről (se), hogy mondjuk megálljam azt, hogy ne igyak, mert ez munka / fizetés kategória...
nem állítjuk, hogy nagyon faszák és lazák vagyunk.. persze örülünk a kritikának, csak lássátok ezt az oldalát is.
Vannak brigádok, akik hypolják magukat, nyilván tudják hogy miért,
ők ők. mi meg mi.
ennek ellenére igyekszünk, örülünk, ha egy bulink jól sikerül, ez ad erőt a következőt megszervezni..
fennállásunk óta (lassan öt éve) sok visszajáró
vendégünk van és ez már önmagában nagy öröm, nem akarunk mi senkit se cserben hagyni ..
ennek a bulinak a körülményei így hozzták.
a nyári mokkás bulinkon meg klasszul ment.. az A38 se volt rossz, ehhez képest meg kiemelkedően jó volt!!!
ja s a szigetetet majdnem kihagytam, igazán pöpec volt!
love love love, yeah