i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:34, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:15, 21-09-2007 
droid

S-Pekt wrote:
szelkin wrote:
szoval meddo?
csak a szokasos : D
spekt: psszt :)
kulonben meg probald meg kicsit kevesbe I'm in love with breaks szemmel nezni a kerdest
... ahh ezt de hosszu lenne megerteni v. megertetni....

szal ha egy bréker mongya hogy a hypnosis - úgy ahogy van - igenis színvonalas, akkor az már nem is lehet igaz? asszem inkább te tűnsz egy kicsit elfogultnak :wink:

szelkin korábban ezt wrote:
de... mondjal mar legyszi szinvonalas breakbulit.
electro nemer.

hozzallas kerdese sztem. van akinek mar nem, vagy soha nem is jott be a breaks de meg a nuskool dolgok semsem, - bigbeathez hogy allnak hozza mar fogalmam nincs.
eleg nepes taborrol van szo, nem okos figyelmenkivulhagyni ennyi ember egybehangzo velemenyet. marha szeretnenk kivulallokent viszonylag objektiven elgondolkodni a mai helyzetrol.

espekt tegyuk hozza: vannak gyengebb breaks zenek. lehet oket szeretni, meg utalni. jór csojsz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 21-09-2007 
szelkin wrote:
S-Pekt wrote:
szelkin wrote:
szoval meddo?
csak a szokasos : D
spekt: psszt :)
kulonben meg probald meg kicsit kevesbe I'm in love with breaks szemmel nezni a kerdest
... ahh ezt de hosszu lenne megerteni v. megertetni....

szal ha egy bréker mongya hogy a hypnosis - úgy ahogy van - igenis színvonalas, akkor az már nem is lehet igaz? asszem inkább te tűnsz egy kicsit elfogultnak :wink:

szelkin korábban ezt wrote:
de... mondjal mar legyszi szinvonalas breakbulit.
electro nemer.

hozzallas kerdese sztem. van akinek mar nem, vagy soha nem is jott be a breaks de meg a nuskool dolgok semsem, - bigbeathez hogy allnak hozza mar fogalmam nincs.
eleg nepes taborrol van szo, nem okos figyelmenkivulhagyni ennyi ember egybehangzo velemenyet. marha szeretnenk kivulallokent viszonylag objektiven elgondolkodni a mai helyzetrol.

espekt tegyuk hozza: vannak gyengebb breaks zenek. lehet oket szeretni, meg utalni. jór csojsz.

ha valaki nem szereti a bréket, akkor miért mondja, hogy nincsenek szinvonalas brék bulik?
ja, ha szar a brék akkor minden brék buli szar, az aztán az okos hozzállás

Post subject:
PostPosted: 14:59, 21-09-2007 
droid

ugyerted, ha szeretem breaket akkor miert mondom, h nincs jo breakbuli? ezt nem mondom. illetve nem csak ezt mondom. (hozzallas kerdese, igy kezdtem)

ne igy fogjuk mar fel a kijelenteseket. nem lehet igy vitatkozni vagy ervelni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

szelkin wrote:
eleg nepes taborrol van szo, nem okos figyelmenkivulhagyni ennyi ember egybehangzo velemenyet.

a dnb-t is eleg sokan utaljak szelkin, arra a taborra miert nem hallgatsz?

:maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 21-09-2007 
droid

? ki mondta, hogy nem hallgatok. meghallgatom oket, aztan nevetek magamban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

mint mi az elmelkedeseiden?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 21-09-2007 
droid

szelkin wrote:
És min nevetsz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 21-09-2007 
droid

sztem benne van az is hogy egyre jobban kinövi az aktuális közönség ezt az egész bulizósdit. a 15473. bulinak már nagyon ott kell lennie a toppon hogy undergroundnak tűnjön... de mondjuk az is biztos hogy nem is lehetne annyira underground már mint amikor kelettől nyugatig csak 4-5ezer ember ismerte az egész országba, a többi azt se tudta hogy eszik e vagy isszák... de az a 4-5ezer az elég állandó volt, és nagyrésze jelen volt akkor amikor havonta!!!! egy party volt... ezért családiasabb is volt az egész. lementem és ott volt rengeteg arc aki már az előző nászándon vagy komplekszen is. és mivel kevesebb ember volt akkor benne sokkal kevesebb (szinte semennyi) nem került bele divatból. mindenki azért volt ott mert erősen kötődött ehez a fílinghez. ma már nincs ilyen. sokkal nagyobb tömegű a közönség de sokkal gyengébb a kapcsolat a láncszemek között. (bár lehet csak én lettem kicsit outsider :) )...viszont az szerintem mindenképp jobb hogy több zene van!!! ezért nem értem azokat akik fintorognak...nem hiszem hogy feltétlen jó volt az hogy annó egy zinc zene belefért egy bad company szettbe. több zene= több jó zene+több szar zene...a szarokat ki kell szelektálni. aki nem veszi rá a fáradtságot az meg is érdemli hogy nem talál kedvére valót. egyszer azt mondta egy lány aki már a kezdetektől benne volt, hogy őneki már semmi újat nem nyújt a dnb, az új zenék szarok. de ha nagyon kötekedő akarnék lenni akkor ebbe a mondatba is simán találnék ellentmondást...ha a régit szereti és az új már nem nyújt újat akkor elvileg az új is olyan jó mint a régi...szóval kamáznia kéne...éttitek,nem? :lol: szerintem ezek az emberek akik a zenét fikázzák vagy csúnyán lekattantak a fílingről vagy pedig lusták tájékozódni és elvesztek a műfajban. bár mondjuk tény hogy a régi zenék mintha jobban megragadtak volna az emlékezetben. szóval érdekes ez, mer az én véleményem is sokakéhoz hasonló, hogy maga a dnb kultúra iszonyatmód elcsépelt és a sok jó zene tartja életben. mert ha jót akarok bulizni akkor elmegyek egy céges buliba ahol leszarommilyen zene van, de rengeteg a nő és mindenki kirúg a hámból, ha meg jó zenét akarok hallgatni akkor megyen dárenbészre...sajnos ez van

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 21-09-2007 
allnightbreakz

fester_adams wrote:
szelkin wrote:
És min nevetsz?

hogy mien szar, mert nincs 170bpm es csak lassitva lehet ra xelni :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 21-09-2007 
droid

m wrote:

nem, nem hinnem, hogy ugy :)
itt mindig belekotnek az emberbe, ha leirja a velemenyet? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 21-09-2007 
droid

szelkin wrote:
m wrote:

nem mindíg, de sokszor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 21-09-2007 
droid

Dium-Visu wrote:
szelkin wrote:
m wrote:

nem mindíg, de sokszor...

neha faradtak hozza az ugyeletes oltogepek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 21-09-2007 
droid

mért kapod amúgy most az ívest? aszontad a breakbeat-re hogy szar? [lusta vagyok visszaolvasni]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

ez is egyik sajatossaga a szcenanak (nem csak ennek)

ha hulyeseget beszelsz, mindig akad vki aki leolt

(ne itt cseteljetek ha lehet)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 21-09-2007 
droid

csetelünk?? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 21-09-2007 
droid

Dium-Visu wrote:
mért kapod amúgy most az ívest? aszontad a breakbeat-re hogy szar? [lusta vagyok visszaolvasni]

nem is kell, felesleges.
ha oszinten ideirod a hulyesegeidet akkor ez tortenik:D
az ipc sem mas :'( :lol:
varjal, te meg nem kaptal... :) meg friss a hszed.
fester visszaterve a kerdesre: eleg egyertelmu. meg akartam meg toldani, hogy nem nevetek. annyira nem vicces leginkabb mosolygok csak. tulajdonkeppen sajnalom kicsit az illetot. ammellett, hogy kicsit meg is vetem oket.
aki gyikmodra fogja fel a drum and bass-t az szerintem vagy eloiteletes, mert
- ilyen lüke, termeszetszeruleg. ami azert lehet sztem mert peche volt es elete soran nem kerult eleg kozel a zenehez, emmiatt keves a termeszetes zenei affinitas, nem merult bele a zenebe, megelegszik azzal amit a hetkoznapi mediumokbol kap, nem koti le a zene. csak azer hallgatja mert konvencio, hogy szolnia kell valami zenenek munka vagy ebedkeszites kozben. az ilyen embernek nincs turelme megegyszer meghallgatni, hogy hatha jo csak valami elkerulte a figyelmét, valamiert nem jott at a mondanivalo, es akkor itt jon be a DNB gyakran (a szetviszi a fejed hardcore buli) eleg egyszeru mondanivaloval rendelkezik, amit persze tulzas kiejelenteni.

- szoval masik vagy amikor bekes emberrol leven szo, azt megertem es elfogadom bar kicsit ot is sajnalom nem tudja mibol marad ki :twisted:

- persze johetnek akkor az olyan egyszeru megvetozhatatlan indokok, hogy: egyszeruen csak nem tetszik. nem az en izlesem.
erre nehez barmit is mondani. en nem akarom meggyozni, mondom, megegyszer: csak megmosolyogni es sajnalni tudom az ilyen embert.
aki nem nyitott az erdekes ismeretlenebb zenekre, amik ehet, hogy elsore nem nyugozik le, az az ember szimplan keves.
na lehet nevetni m.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 21-09-2007 
metalhead

szerinted hány esélyt kell adni egy olyan zenének ami nem nyűgöz le?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

a noisia vs likvid fight után jön a következő menet, a break vs dnb

fasza :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 21-09-2007 
L.A.S. wrote:
a noisia vs likvid fight után jön a következő menet, a break vs dnb

fasza :?

hátezvazze...
szerinted ez el is olvassa amit ír?

Post subject:
PostPosted: 17:00, 21-09-2007 
pokemon

sztem alapvetoen a semmirol vitatkoztok... :D de amugy nagyon vicces, aztan persze itt a szokasos mit kepzelsz magadrol, minek vagy itt stb:D ami sziten vicces... csak hogy mikozben a baratokkozt topikban van 82ezer hozzaszolas (en is hozzaszoltam... bar nincs tevem:D) mikozben egy zenerol a zene fuleidben topikban van joesetben 10 hozzaszolas, sztem ez teljes mertekben leirja, hogy mi a helyzet...

A csaladias hangulat meg azert veszhetett ki, mert idokozben felbukkant egy ujabb generacio, akik nem a mi/ti/tokmindegy kinek a tarsasagara vagynak, nekik is majd lesznek is ismeroseik akik csaladiassag teszik szamukra a kisebb bulikat. (persze ennek a kerdesnek van egy eleg sulyos kovetkezmenye)

szerintem az sem okoz gondot hogy sok buli van. Lehet valogatni en regen ugy vartam hogy jojjon valaki akirol odakat zengtek a kulfoldi oldalakon, aztan ha telleg volt ra nagy ritkan lehetoseg, akkor neha csalodas ert, mert tulertekeltem a varhato elmenyeket. most nagyon sok ugyes magyar dj-producer van akiket szivesen meghallgatok. van mibol valogatni, tudom hogy mit varhatok, es sokszor azon is tulmutat amit hallok.
Verseny van... Aki jobbat csinal az nyer. ennyi... ez sztem nem arthat senkinek.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]