i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:10, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:42, 11-07-2001 

ez komoly kérdés :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 11-07-2001 
impulsecreator.hu

hát ezt a címben megfogalmazott állítást én nem egészen gondolom így... (annak ellenére, hogy a '99es Royal-os party az a lehető legnagyobb volt, életem egyik legjobb bulija - mondjuk a tavalyi citadellás pedig hatalmas csalódás volt).

szóval egyszerűen rosszul érzem magam, ráz a hideg, amikor olyan zenéket hallok, mint a nephelim remix... olyan steril, szintetikus, hogy én nem is nevezném dnbnek... számomra a drum&bass egészen másról szól. mert amit a kemal csinál, az számomra utálatos technó reszelés. (mondjuk a possesion remix az jóó, ki is lóg a számai közül) encrypter, pitch black, gene sequence, konspiracy... egszerűen nem értem, hogy hogyan lehet ezeket a zenét hallgatni, csak úgy, otthon... mondom, engem fizikai és lelki rosszullét fog el ilyenkor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:44, 11-07-2001 
tactile

Hadd szóljak hozzá én is mint régi Kemal és Rob Data elkötelezett. IMHO az ő merészen új zenéikben jóval több élet van mint a más dnb számok többségében, aki ezt nem veszi észre az egyszerűen nincs ráhangolódva. Mégha önismétlőek is néha, rengeteg apró részlet, ritmikai megoldás van a zenéjükben, ami magasan az átlag fölé helyezi őket, nem is beszélve a hangzás kidolgozottságáról. Az emlegetett Konspiracy például a maga nemében tökéletesen szól, amit igen kevés dnb számról lehet elmondani - ha másért nem, már csak ezért is mesterműnek számít.

yeh and also i found a new thing that is quite interesting called reality

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 12-07-2001 
tactile

Vegre ertelmesen vitatkozo, velemenyt cserelo headz-ek!!!!

BIGUP UP YOURSELVES!!!

Linear-t hallottatok? Timeless albumon lesz rajta...es szerintem nagyon mas mint a tobbi zeneje/zenejuk...

ajanlom a Kemal szkeptikus arcoknak is - oldskool beatz vs. technologia...maramennyire atjott ez a realaudio-n.
No meg allitolag a Portal is NAGYON b-side...

szoval annak ellenere, hogy en utaltam/lom az osszes zenejuket ami az Armageddon-on volt...remenykedem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:23, 12-07-2001 
ujonc

Nézzétek Má' Meg, Hogy A Konspiracy Hogy Van Összerakva, Nagggyon Durván, És Nagyon Jóóól. És Sztem Nagyon Jól Is Mixel A Srác. Én Mind A Két Bulin Voltam, És Abszolute Kedvenc. Hát Evvel A Rob Datával Meg Aztán...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:05, 12-07-2001 
ujonc

A topic címére szeretnék reflektálni: Kemal nem új isten. Attól mert mindenki csak a Bad Companyt nyomatta, meg az edrásoptikált meg a ronszájzot, attól ő még ugyanúgy ott volt, csak nem jutott el olyan hamar idáig. De hála a Sournak már ismerik.. Ez vicc volt természetesen. Másrészt azért, mert nem hallunk valamit, attól még lehet, hogy van. Kérdezem a topic kitalálóját, hogy miből gondolta, hogy ha valaki "ekkora név", akkor az új? Még annyit tennék hozzá ehhez az enyhánszólva is félresikeredett rizsázáshoz, hogy a RH is ugyanúgy műxik tovább, egyre durvul, stb., csak egyszerűen nem ér el ide. Bezzeg a house-dnb cigányságok nagyon hamar. Végezetül csak annyit, hogy benne van a tízparancsolatban, hogy ne állíts magadnak bálványokat, úgyhogy ne is szűkítsd le a kört a Kemalra, hallgass meg pl. egy Nightshift trekket és attól is ugyanúgy le tudod fosni a lábad. Persze izlések és pofonok.. namindegypísz. És big up az összes arcnak, aki nem sztárolja a külföldieket egyfolytában!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:11, 12-07-2001 
original nuttah

marczee::figyelj! szerintem ez ma a dnb többek közt...
szerinted mi ez, ha nem az, ill., mi az ha nem ez?
jah! respekt skc vélemény!!! :)
és a nightshift is massive!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:22, 12-07-2001 
soulproof

az újat nem úgy értettem, h most jelenik meg az első száma. még csak nem is úgy h énmost hallottam először. egyben értendő: az új isten. mer mostanra kb odaért a szcéna tetejére. meg azt is értem új alatt, h ez bizonyos szempontból new wave of drumnbass. pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 12-07-2001 
original nuttah

marzi::szerintem a steril hangzás sokkal élvezetesebb 100000watton, mint a kása hangzás...
kb attól simán orgazmusom van, ahogy szolnak a K zenéi bulin!!! na azé nem... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:25, 12-07-2001 
original nuttah

a dnbben mindig van nu wave! ettől szép az egész!!!
mindig csak fejlődik, és jobb lesz! köszönet ezért az olyan arcoknak, mint kemal!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 12-07-2001 
ujonc

Még annyit tennék hozzá ehhez az enyhánszólva is félresikeredett rizsázáshoz, hogy a RH is ugyanúgy műxik tovább, egyre durvul, stb., csak egyszerűen nem ér el ide<<<<<<<te miről beszélsz ember????

future cut egyre durvul...
meg loxy + ink
kb ezek van az általad emlegett RH -nál..
és a legkomolyabb hogy nem ér ide....mi nem ér ide?
jeeesus..
mi neked itt a problémád? hogy kemalt jónak tartjuk?? ne máár...engedd meg kérlek...köszi.

xluca.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 12-07-2001 
ujonc

futuref: Jah, úgy érted, hogy szerinted ő egy olyan ember, aki a legmesteribben viszi bele a 3 raklapra való új ötleteit egy opusba. Így már én is egyet értek a dologgal, szorri volt egy kis félreértés. Kemal profi.

butcher: neked melyik "nu wave" jön be legjobban? 100000W annyira nem jó, mert mindig éhes lesz, ahogy rezeg a gyomrom ;-)

TMG: mi nem ér ide? Hát mondjuk úgy a zenéknek durván 30%a, de lehet, hogy keveset mondok. Ha nézegettél már egy sour servert, vagy egy sima angol/francia/stb. lemezbolt honlapját, vagy vmi., akkor tudhatod, hogy ez így van. Nem akarok belemenni a dologba(pénz, kis ország, annyi az aktív zenehallgató, mint máshol a "keménymag", stb), de ez tény. Kemalt meg nyugodtan szeretheted, akkor csodálkoznék, ha nem kedvelnéd, mert nagyon komolyan nyomja. Jan és ha már annyit netezel, akár Drum&Bass Arenaban, vagy ahol infot lelsz, nézd meg, hogy nem csak az általad felsorolt nevek vannak az RHban. Kemal egy-két dolgát pl. még mindig ott hozza ki, ha nem is az összeset. Nem akarok neveket mondani, mert szégyellem is picit, de hülye vagyok az RH-naprakész Mberekhez képest, de mondj egy olyan előadót, akár DJ, akár producer, akár vmi más, akinek nem volt "mélyrepülése". písz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:20, 12-07-2001 
original nuttah

ion::nekem annak idején nagyon bejött
a where iz jack da rippa a underground caféban!!! meg a "nine-pulse" nu wave a pecsában! :)))
nagyon nagy flash volt!!!
jah! és kemal mix @ royal! meg bc @ the club!!!
ezek azé mindig újítottak valamit!!!
aztán az lett az alap.
de nem igy van? de. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 12-07-2001 
ujonc

Kemal egy-két dolgát pl. még mindig ott hozza ki, ha nem is az összeset. <<<<<<<<<<<<<

sorry hagyjuk abba de kemal már JÓ ideje semmit nem hoz ki az RH-n..összeveszet a kiadó főnökével elég csúnyán...ezért szűnt meg a Konflict mint név..
Úgy néz ki hogy a lunacy lesz az utolsó usual suspects ep is mert ők is eljönnek...tehát kb. marad a future cut (ghetto style ep) + loxyink a mighty 4 horseman...hát nem nagyon van ott más ..hidd el tudom..mindenki eljön onnan....előbb v. utóbb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 12-07-2001 
ujonc

quote (marczi):

<i>"számomra a drum&bass egészen másról szól (...) egszerűen nem értem, hogy hogyan lehet ezeket a zenét hallgatni, csak úgy, otthon... mondom, engem fizikai és lelki rosszullét fog el ilyenkor..." </i>

tokkeletesen ugyanigy vagyok ezzel. Hova fog ez vezetni? Gabbaig? Legkozelebb Kemal apu a Thunderdome MXXI-en fog feltunni? aaah...

Nemreg vegighallgatuk a cimbikkel egyik mixeet, es hat ember legyen a talpan aki tiz perc utan nem parazik be a pszichopata hangszinektol... Haat en szivesebben tancikalnek meg az emberoltokkel ezelotti jumpup legend supersharpshooterra is, mint kemalra...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 12-07-2001 
ujonc

akkor rakjátok a supersharpshoootert...jóóó az ! de már nem nagyon műűködne senkinél..de nem akadályoz meg senki..lehet pörgetni ezt a műfajt..csak nem tudom hogy sikerrel jártok -e...próbáljátok meg ha gondoljátok de kemal-ról szállj le mert van aki a fejlődést keresi sőt fejlődést vél felfedezni a dnb-ben évről évre..és az nagyon szereti kemalt..pl én..bár tudom hogy közhely szinten megy de akkor is ő csinálja legjobb zenéket szerintem főleg azoknak a szemében akik úgy gondolkoznak mint én.

xluca.

thunderdooomeról meg kattanj le..

; )))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 12-07-2001 
ujonc

LOL
na tessék future cut is eljön..
marad fürtöske meg tintás..

4 horseman!!yeeeeeeee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 12-07-2001 
droid

Én inkább az EBM-től (front, nitzer, stb....) parázok be.. Viszont a Kemálék féle "idegbetegségen" inkább csodálkozok, hogy ilyen hangok vannak egyáltalán.. Bár a hideg futkos a hátamon, de nagyon szeretem az érzést...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 12-07-2001 
ujonc

V:: most nézem RH news on breakbeat.!! ::az év utolsó negyedében album helyett 3 tripla ep........az kemény..
előadók::Digital, Marcus Intalex, Total Science, Spirit, Cause 4 Concern, Usual
Suspects, Future Cut, Loxy, Dylan, Ink, Kontrol, Twisted Anger and german
based Tronik 100. hááááááát marcus + c4c .talán total sci..

rh is goin down..me thinks..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 12-07-2001 
ujonc

LUCA!!!

itt nagy felreertesek vannak, harmunk kozul (method) mindossze en ruhellem a kemal - stakka - c4c vonalat, a tobbiek odavannak erte. Jo Jo, az en fekete soulom sosem hagy nyugodni hehhhe

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]