oooooooo, talan pont ez az ami miatt vki nagyon kedveli, mas meg nagyon nem kedveli phace-t? (es/v esetleg misanthropot?) perzse, lehet h egyhangunak tunnek a zenek, de sztem aki majd elmegy erre a bulira, az azert teszi, mert neki ezek a "kozel ugyanolyan" zenek tetszenek... egyhangu buli, engem kurvara idegesitene ha phace utan mondjuk 1 gremlinz jonne, aki halal masfajta kemeny vonalat kepvisel...mellesleg meg ha mar ien dobalozasnal tartunk, a regebben altalam is zsenialisan fenomenalisnak velt calibre uj albuma is lapos, es egyhangu SZTEM. sot, szakerthetnenk meg akar az orokkevalosagig, mert itt van pl az uj calyx teebee album, az is vegulis egyhangu, meg hasonloak a szamok. de ez csak feluletesseg, azert ha igencsak fulelunk vegig, minden zenejuknek megvan a maga kis sajatossaga, es sztem pont attol tunnek egyeseknek egyhangunak (masok meg pont ezert imadjak) ezek az albumok, mert a szerzok sajat hangzasvilagat reprezentalja. sztem ezzel semmi baj nincs, egyszeruen aki nem kivancsi ra, az nem megy el. engem pl mar az olyan szettek nem hoznak lazba ahol twisted individual, noisia, alix perez meg ink is van... izlesek es pofonok? mindezzel csak arra akartam ravilagitani, h sztem feleslegesek az ien hozzaszolasok minden partytopicba kuldhetne vki 1 iet, h neki ez lapos meg egyhangu. phace meg misanthrop viszont ezekkel az "egyhangu" zenekkel es szettekkel vhogy megis jelenleg a drum and bass elvonalaba tartozik, es igen nem csak a neurofunk/techno-n belul ertem ezt, hanem ugy altalaban a dnbre. hihetetlen elismeres ovezi mind2ejuk munkait mindenhol. na ennyi, jo reg irtam a phorumra
amugy meg bigup cm!