i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:00, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 110  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:46, 30-09-2007 
droid

Na én ezért rendeltem a tuktukból kaját, hogy ne kelljen rettegnem :)
Ha vki nem ismerné a tuktukot, bátran javallom mindenkinek, én ugyan nem vagyok oda az ázsiai kajákért, a kínaitól egyenesen roszzulvagyok, de amit ezek főznek az engem teljesen meggyőzött.
Én eddig BBQ oldalasdarabkákat ettem / sör mellé jobbat sose találjon ki senki /, mondjuk eléggé ázsiai értelmezése a BBQnak, mert szerintem vmi teriyakiszerű cucc van rágányolva, hogy " BBQ " színe legyen meg a szériadíszítés sem maradt el / rábasztak egy marék szezámmagot /, de érdekes ötlet pl. a csillagánizs, mint ízesítés. Elsőre fura volt, de aztán 5 perc alatt elfogyott a 3 kis darab amit adnak snackként, úgy, hogy csak csont maradt utána :)
Javallom még az illatos-omlóst / fahéj van sztem a bundában, nagyon döfi illata és íze is van tőle /, plusz az édes-savanyú szósz kivételesen tényleg savanykás picit és nem ragad tőle össze az ember szája, mint bpen általában.
Az indonéz marhacurry kókusztejjel meg magáér beszél.
Ja és nagyon yuppie lehetsz tőle, mert usafeeling papírdobozban hozzák a kaját :)
phone : 5 _ TUK_TUK
online : www.tuktuk.hu
jóétvágyat :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 30-09-2007 
original nuttah

mi rendeltünk már onnan illatos-omlós csirkét, és nagyon nem ízlett, túl puha volt a bunda és mócsingos volt a hús (bár tényleg nem értem, a csirkemell hogy lehet mócsingos...)
a citromos csirke finom volt, sőt valami tésztát is ettem de arra már nem emlékszem.

alapvetően jó dizájn, viszont ultranagy kiszállítási idő, és a kínai kajásokhoz képest drága és kevés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:57, 30-09-2007 
droid

ultranagy kiszállítási idő ? nekem max. futamidő 40 perc volt és végre nem tahóparasztok a futárok mint a pizzásoknál ... árban meghát ja, nem olcsó, az tény. de ha rendes kaját rendelsz, nem pizzát manapság sztem ennél sokkal olcsóbban nem tudod megúszni kivéve persze fúdekszpressz meg a haverjai

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 30-09-2007 
original nuttah

Én a munkahelyemre rendeltem tuktukot, ami a XIV. kerület széle, plusz 600 forint volt a kiszállítás (okéoké, világ végén dolgozom), és kb 75 perc alatt ért ki a futár.
De tény hogy nem volt bunkó, bár felőlem a legnagyobb paraszt is lehet, csak hozza ki a kaját gyorsan és még melegen :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 01-10-2007 
original nuttah

Kedvenc szendvicsesemnél, a Sandwich Gurunál beindították az online rendelést, első rendeléskor Bertolli Originale tésztaszósz ajándékba :)
Azt szeretem benne, hogy a sült cipót a szendvics összerakása után kívülről is megsütik (kb egy toastsütő-szerűségben), így a szendvics meleg lesz kívül-belül, nem úgy mint a Subwaynél (azért az sem rossz).
Ja, és a sali hatalmas adag és nagyon fini! :villa:

http://www.sandwichguru.hu/siteBuilder.php?PHPSESSID=91746c003ca7f49c2a20d137a0ad49e3&

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 01-10-2007 
impulsecreator.hu

tuktuk:
malaj rakragu - isteni
bbq oldalasdarabkak - isteni
(mogyoros palacsinta 5-bol 4-szer rossz volt, szoval inkabb most mar azt hiszem, h egyszer veletlenul lett jo es amugy szar)

sandwichguru:
guru salata (de szolni kell h ne locsoljak tele majonezzel) nagyon finom
a tortillak is nagyon jok (mondjuk en az oliva helyett kukoricat kerek bele, utalom a zold olivaat)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:55, 01-10-2007 
droid

dzsidzsi wrote:
tuktuk:
malaj rakragu - isteni
bbq oldalasdarabkak - isteni
(mogyoros palacsinta 5-bol 4-szer rossz volt, szoval inkabb most mar azt hiszem, h egyszer veletlenul lett jo es amugy szar)

sandwichguru:
a tortillak is nagyon jok (mondjuk en az oliva helyett kukoricat kerek bele, utalom a zold olivaat)

A maláj rákragu mit tud / mi van benne / ? Csípős ? Még nem mertem megkóstólni, meghát az ára sem azaz éhes vagyok eszek vmit nyilván , több, mint 2ezerér meg nem fogok szart rendelni, amikor az éhenpusztulás szélén egyensúlyozok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 01-10-2007 
souljah

dzsidzsi wrote:
sandwichguru:

egyszer rendeltem sandwichgurubol tortillat, olyan szinten nyakon volt ontve sajttal, hogy enni nem lehetett, ugy folyt belole a budos, kihult, undorito sajt... most is hogy meselem, rosszul leszek mert eszembe jut az ize meg a buze...

a masik kegyetlen elmeny: light pizza don pepebol, annak a tesztaja ujrahasznositott wc-papirbol van, es amugy is gaz az egesz, pedig kepen ugy nezett ki hogy :pipi:

viszont te is delinel dolgozol, gyere marvany utcaba a devangels-be kajalni: konnyu, friss grill kajak salataval, ezresbol meguszol egy zsenialis, egeszseges, finom ebedet!

www.devangels.hu (kicsi a hely, ketten csinaljak, ezert erdemes telefonon megrendelni a kajat es mire jossz keszen lesz)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:07, 01-10-2007 
metalhead

snegiri wrote:
dzsidzsi wrote:
sandwichguru:

egyszer rendeltem sandwichgurubol tortillat, olyan szinten nyakon volt ontve sajttal, hogy enni nem lehetett, ugy folyt belole a budos, kihult, undorito sajt... most is hogy meselem, rosszul leszek mert eszembe jut az ize meg a buze...

a masik kegyetlen elmeny: light pizza don pepebol, annak a tesztaja ujrahasznositott wc-papirbol van, es amugy is gaz az egesz, pedig kepen ugy nezett ki hogy :pipi:

viszont te is delinel dolgozol, gyere marvany utcaba a devangels-be kajalni: konnyu, friss grill kajak salataval, ezresbol meguszol egy zsenialis, egeszseges, finom ebedet!

www.devangels.hu (kicsi a hely, ketten csinaljak, ezert erdemes telefonon megrendelni a kajat es mire jossz keszen lesz)

Na, ide holnap lesétálunk...ígéretes az étlap... :perv:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 01-10-2007 
original nuttah

snegiri wrote:
light pizza

light pizza, na ne rohogtess, megis mit vartal?
a devangels viszon tenyleg jo :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:01, 02-10-2007 
impulsecreator.hu

snegiri wrote:

eleve donpepe, ocsem, annal "jobb" mar csak az iltreno lehet :D

nade, ezt a devangelst nem tudtak volna meg jobban eldugni? valamelyik nap megnezem en is :)

(sandwichguru pedig annyira valtozo, de a tortillat valoban el tudjak rontani - legtobbszor azzal , h a futar korbeviszi budapesten, es mire ideer vele addigra valami tocsogos budos borzadaly lesz belole)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:51, 02-10-2007 
droid

egy ideig innen lestem a kajaötleteket amikor éhes voltam, de most úgy ki vagytok kötve a gyors kajáknál hogy nagyon :) nézzetek parasztnak, de én most pl úgy megennék egy disznósültet kövön sült fokhagymás tejfeles burgonyával és párolt vöröskápival. lehet be is fizetek egyre

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 02-10-2007 
wobblehun

javasolhatok esetleg egy csülköt pékné módra ? 8)

http://www.kifozde.hu/pekne.htm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 02-10-2007 
droid

3t a hun wrote:

azt még sose ettem! üt? :lol:

>nem az a mogyoró vagyok akit megtörhetsz<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 02-10-2007 
bladerunnaz

Dium-Visu wrote:
3t a hun wrote:

akkor meg nem vagy eleg paraszt

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 02-10-2007 
metalhead

hetvegen a tortuga nevu helyen voltam erzsebeten allitolag mashol is van mindenesetre ez az erzsebeti eleg jo. nagyon hangulatos, nevehez huen teknosok maszkalnal mindenfele, kicsit kalozos az egesz. tele van egyszeru otletekkel de nekem nagyon tetszett pl az evoeszkoz es szalveta (ami itt nem papirt jelent) egy kis kincses fadobozban van :D
a pincerek nagyon gyorsak, udvarisak es meg humorra futja.
az etlap boseges van mindenfele hus es tengeri kincsek illetve a desszert resz sem unalmas mint a legtobb helyen ---> marcipanos csoki suffle :love2:
http://www.tortuga.hu/
itt csak egy izelito van az etlapbol de erdemes atfutni 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 02-10-2007 
partiarc

Dium-Visu wrote:
3t a hun wrote:

akkormár "wernes" csülök
egy csülök,fűszeres burgonyacikk,pezsgős lilakáposzta és lyoni hagyma
ez elég ütős :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 02-10-2007 
wobblehun

fániel wrote:
akkormár "wernes" csülök
egy csülök,fűszeres burgonyacikk,pezsgős lilakáposzta és lyoni hagyma
ez elég ütős :)

csülökből bármi jóóó.. 8)
két hete egy pukkant étteremben (III. félidő a XVII. kerületben :lol:) ettem csülköt jóasszony módra.. puha, omlós volt, jó sok sült, ropogós pörccel, szalonnával.. ha rá gondolok már csorog a nyálam..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 02-10-2007 
tuk tukból 1x rendeltem,életem első kajája volt amit kidobtam ugy h csak megkóstoltam.ja nem,mert a gung bao csirkéből kiszedegettem a mogyorót :fog:

ehetetlenre borsozott rizs,na nekem ez tette be végleg a kaput.tuktuk 2x jó,először és utoljára (szvsz)

Post subject:
PostPosted: 18:38, 02-10-2007 
metalhead

talan kovetkezoleg ne kerj mogyoros csirket es akkor nem lesz problemad :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 110  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]