miéééérttt????igazából annyira mind1 kinek van igaza és nincs,ezva eljössz vagy nem és kész,kicsit drága ezva,vagy nem,jah halottam vmi szpíd-ről,hm érdekes azthittem pendulum jön,legalábbis 1 emberke,hátha ez igaz akkor felejtős lesz mert akkor csinálok otthon magamnak egy pendulum set-et,szal szném ha a szervezőség megerősítené h most ki is jön honnan magyar-e vagy turista,vagy csak lesz egy dídzsé aki pendulum számokat fog játszani,lehet vki verse-nek öltözik?,szal szném a frankót,a helyről meg hát tényleg nem az igazi viszont kúltúráltabb vmivel najó sokkal,buddha tényleg veszi a helyet,tömeg lesz,úgyh ha végiggondolom h a party olyan helyen lesz ahol kö**ög kopaszok feszengtek akkor kicsit szomorú leszek,meglássuk.................................de ELMEGYÜNK,márcsak a kritika miatt is,hm...hm,
hol tart ma a partyszervezés?ez a kérdés,legalább nem lesznek nem x-elők,és áááá miez az xelő dolog nemigaz,képzeljétek cadik-on voltam 1x gödörbe és mííí meglepő az emberkék nem x-eltek mégis táncoltak dáréra,és nagyon jól éreztem magam,végre nem voltak olyan emberkék körülöttem akik össze vissza kb 2 négyzetméter helyet foglalva csapkodták magukat és erőteljesen verték a talajt, úristen,nem is tom,tréééé,hadjuk már ezt az x-elős dolgot,vagy ez is már trendi?hehe,tréééé kiváncsi vok,de x-eljetek ha jól esik en is tok nem izgat annyira az iksszzzz dolog,tényleg pendulum jön ennyi delláért vagy nem,ha az uccsó nagyot röhögök
nah peace,aztán a véleményemet lehet szidalmazni
ui:még1 kérdés ki van kiért? a partyszervezők a partyzni vagyókért,vagy a partyzók a szervezőkért,mert mégis,azért egy bizonyos szolgáltatásért fizetek,szal, sztem mi vagyunk ti értetek és vhogy fordítva is,
az első erősebb 
ez a legfontosabb
most vagy az én agyam ment tropára a tanulástól meg a nem alvástól, vagy ez tényleg subbára való hozzászólás