i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:05, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:49, 03-10-2007 
original nuttah

A track valóban kellemes azonban sorry, hogy ezt kell mondjam de rettenetesen szól. :oops:

Az egész egy maszlag. Olyan mintha a masteren valami medium distorsion lenne, de nem az hanem sima digit clip. Az attacktoknak hello van. Szerintem ezt a kompresszor/limiter dolgot gondold át, mert nagyon sokat ront az összképen.
Egyébként mondom...maga a track az okés (habár nekem a reece kicsit fura....én mondjuk másfajta distrot használnék), de az egész zene egy kás lett. Lekéne ezt tisztítani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:08, 04-10-2007 
noise8 wrote:
Elnezest. Az oncelu dolgon akadtam fel, nekem ez olyan mint amikor penzert meg sikerhajhaszasra megy a dolog. Az hogy jatszod amit csinalsz, azzal eppenhogy adsz valamit, nem a haszonszerzesre megy ki a dolog. Tehat akinek nem inge ne is vegye magara.

Hopp,sry a félreértésért utólag visszaolvasva tényleg hülyén jött le,én kb arra céloztam hogy elég balf*sz dolog ha valaki úgy "hirdeti" magát hogy 'im not a dancefloor artist',közben meg lehet hogy a tehetsége miatt rekedt meg azon a szinten ahol tart.IMHO nem neked mondtam,csak megjegyeztem hogy 'kellemetlen' ebbe a hibába esni. :fog:
Szerintem is nyilván az a szerencsés ha valaki érzésből nem bizniszből csinálja!De az eredményhez azért kell egykét kompromisszum is...és attól még nem lesz vki bics...

Post subject:
PostPosted: 18:28, 06-10-2007 
impulsecreator.hu

sem ez, sem az elozo havi zened nem az en vilagom, viszont fejet hajtok a "profizmusod" (bocs az idezojelert, de hatha valakinek onmagaban a szo eros lenne) elott, szep lenne ha a zf-es zenek szinvonala megutne ezt a szintet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:27, 08-10-2007 
ujonc

Valoban egy clippel buntettem meg, mert ugye ez is volt a celom hogy valami mas "hangzast" probaljak osszehozzni. De ezuttal kudarcba fulladt a dolog. Majd atcsavargatom es felhozok ide egy prevet belole.

Koszi h meghallgattatok, es orulok h teccik. kinek igy kinek ugy. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 08-10-2007 
ujonc

m wrote:
sem ez, sem az elozo havi zened nem az en vilagom, viszont fejet hajtok a "profizmusod" (bocs az idezojelert, de hatha valakinek onmagaban a szo eros lenne) elott, szep lenne ha a zf-es zenek szinvonala megutne ezt a szintet

szerintem siman meguti, sot. mas community-k idaig se jutnak el, es ez nem csak a dnb eseteben van igy. egyebkent ez relativ h mi a profi, szoljon jol es adjon valami kulonlegesseget, ne egymast masoljak. Es ez sztm megvan. A hangzast meg majd studioban lehet finomitgatni. Nem varhato senkitol hogy egy pc-vel a sufniban megusse vagy felulmulja a sokmillios felszerelesekkel finomhangolt zeneket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 08-10-2007 
Amúgy gondolkozol-e valamifajta megjelenésen?

Post subject:
PostPosted: 15:29, 08-10-2007 
impulsecreator.hu

notolek wrote:
Amúgy gondolkozol-e valamifajta megjelenésen?

:D ez milyen kerdes....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 08-10-2007 
Milyen?

Ha valaki pusztán hobbiból csinálja,akkor felmerül ez a kérdés : )

Post subject:
PostPosted: 16:47, 08-10-2007 
impulsecreator.hu

mindenki gondolkodik (almodozik) megjelenesrol, aki kicsit is komolyabban foglalkozik zenekeszitessel
kerdes az, hogy van-e lehetosege, kitartasa, kapcsolata, eleg tehetsege, stb a rilizhez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 08-10-2007 
ujonc

Mas mufajban jelentettem meg eddig is es fogok is. A drum n bass hullam atcsapott a fejem folott kb 7-8 eve, akkoriban vagtunk dubplate-t de kiadni nem adtam ki, es ez marad is igy szerintem. Ha lesz IPC riliz akkor azon rajta szeretnek lenni, de mas kiadvanyban egyelore nem gondolkoztam... :)

...de ez nem azt jelenti hogy akkor most lenyuljuk az ingyen noizi zeneket es kiadjuk a nevunk alatt mert az kellemetlenul erintene :edz:

Egyebkent hogy mennyire hobbi ez nalam, vegulis relative sokat dolgozok vele, es nekem mar az is elegendo ha tetszik masoknak. Ha netan jatszani szeretnek, akkor megtobb embernek tecchet majd, es az megjobb erzes. Ezert nekem mar megeri megcsinalni. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 08-10-2007 
metalhead

Milyen más műfajban, hol, milyen néven?

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 08-10-2007 
ujonc

damoks neven hard technot csinalok lassan 4 eve. jelentettem meg viper xxl labeljen bootleget (white), sven wittekind labeljen (inflicted 009) 4 trekk, most az ngoht partysorozat sajat kiadvanyan (triple vision disztributor)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 08-10-2007 
metalhead

noise8 wrote:
damoks neven hard technot csinalok lassan 4 eve. jelentettem meg viper xxl labeljen bootleget (white), sven wittekind labeljen (inflicted 009) 4 trekk, most az ngoht partysorozat sajat kiadvanyan (triple vision disztributor)

http://www.discogs.com/artist/Damoks :?: :shock:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 08-10-2007 
ujonc

Igen. Mar akartam modositani a discog-ot, de elutasitottak mert ugy iteltek h nem igazak. Pedig en kozze akartam tenni a nevem, meg hogy mit csinalok. Na mind1, majd egyszer azt is megoldjuk :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 08-10-2007 
Haha,nem gondoltam volna hogy te vagy damoks!
Alpha Against Omega,Sunglasses at night 8) ezeket nagyon csíptük régen...

Post subject:
PostPosted: 21:47, 08-10-2007 
ujonc

"régen" hat ja..

Most uj trekkeken is dolgozok, es rovidesen live act is lesz. Sajat epitesu midi kontrollerrel akarok elorukkolni :)

Majd promotalgatom magam alairasban..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]