[mindscape] wrote:
Snaper_OFF wrote:
pme wrote:
ja, nem tud valaki olyan patternes vsti dobgépet, ami szépen lekezeli a rex fájlokat??
nem igaz, hogy nem létezik ilyen
thx
Uh...hát REX fileok...gondolom Reason-ből maradt...
.....
szal simán rá tudod húzni audio csatira, viszont akkor nem tudsz envelope-ot állítani, meg pitchet meg semmit...
pitch envelope? miért ne lehetne?
inkább úgy fogalmazhatnál, h te nem tudod hogy kell
és te nem használsz rexet? és ha csúszik a breaked hogy oldod meg egyszerűbben?
No mindegy:D
Lassan megszokom, sőt kezdem élvezni, hogy ti mindig "leszidtok":D
Én arra gondoltam spec. (ami sztem marhára lejött az írásból), hogy ha egy REX filet simán behúzol audio csatira, akkor az általam ismert progikban, az úgy jelenik meg, hogy sok kis hangfájlból tevődik, magyarul a rex az slicenként van benn audio csatin...Szal én egyenlőre nem vagyok azon a magas szinten mint ti, hogy a sok slice-nek a pitch-jét egy envelope-al állítsam, sampler plugin nélkül. Télleg azt hogy kell? Van ilyen siman Pitch Enveloper VSTi?
Mindegy.
Használok REX-et, sokat. Spec amit írtam is, EXS24, az konvertolja exs formába és ugy rakom be...de én csak PM3 varátomnak próbáltam segíteni...mert tudtam reason-öl(t), gondolom most áll(t) át valamire, vagy ilyesmi, és kell neki valami, ami a Dr. Rex Loop Player "modult" helyettesíti...
Na remélem tudtam segíteni, ki van nyitva Logic nagykönyv, meg Cubase PDF, meg propheads.se is itt van, meg hit.hu, csakhogy megfelelően "technikai" színvonalon tudjak ide írni...
PM3 amugy meg tudtad oldani a dolgot?

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *