khaist wrote:
ne akard hogy én írjam be azt amit volt képed megcsinálni a Consciousness Dilating brigáddal... de akkor legyen
csinálni akartak egy bulit amire te szerveztél nekik dátumot, megbeszéltétek az anyagiakat majd beállítottál a haverjaiddal egy forint nélkül és nekiálltatok játszani ami elég minősíthetetlen volt és ezt ti is tudjátok. a következő bulit már nélkületek akarták lebonyolítani és elhívtak engem játszani helyettetek, mire közölted hogy akkor te lefoglalod az ő dátumukat és azóta megy a bulisorozatotok... írtatok egy nagyon jól hangzó promószöveget ami kísértetiesen hasonlít az nkotb-s anyaghoz ráadásul 2 olyan fellépővel akik nem egyszer nem kétszer prezentáltak nkotb-n, valamint rászerveztek egy másik brigád bulijára.
mit írjak még kedves olivér? hogy fújok rád?? felejtsd el...
ismételten gratulálok a HUGE BOUND-nak valamint a rendkívül körültekintő és etikus szervezésnek

ezek után úgy promózzátok a bulit hogy a Sect utáni két termes mulatság
Sajnálom Ferenc hogy a múltban ért sérelmeidet rajtam tőltöd ki...
és hamár ennyire jól informált vagy elmondanám neked hogy az igazi történetet:
A Consciousness Dilating szervező csapata külföldi távolétem alatt döntött ugy, hogy nem dolgozunk tovább együtt az anyagaiakkal kapcsolatban ugyan ugy pénzem, munkám volt a szervezésben. a dátumokhoz semmi közük nem volt hiszen én szerveztem le a dátumokat. mivel számomra még mindig érthetetlen indokokkal megváltunk egymástol ezért tovább vittem az elképzeléseimet amit ők elfogattak ugyan ugy mint én a Consciousness Dilating-ből való kilépést a promos dologal kapcsolatban nem tudom miről beszélsz... bizonyára mostanában túl sok barátok közt-öt
néztél a többit személyesen...