yobkciS wrote:
big playah ceezar wrote:
yobkciS wrote:
Kurvára nincs igazatok.
miért? érdekel h mi az igazság...most komolyan
Azzal van a baj hogy te vagy ti vagy ők azt hiszik hogy minden az ölébe pottyan mindenkinek csak nekeik nem és ez nagyon fúrja az oldalukat de hidd el nekem nagyon kevés ember van aki azért lett "nagy név" mert hozzávágtak 2 technics-et. Nagyon messze jártok az igazságtól. Mindenki gürizik mindenkit szopatnak és mindenkit lehúznak a fórumon is ha kezdő , ez nem csak itt van így.
egy kicsit elbeszélünk egymás mellett...én nem a befektetett munkát, gürizést ,kiatartást vonom kétségbe, én tisztelem azt aki hajt vmiért, én szimplán tehetségre gondoltam...azért akárhogy is,de vannak olyan emberkék akiknek nem lenne helyük a pultban,és vannak olyanok is akik ugyanugy hajtanak,güriznek plussz igazán tehetségesek, de nem kapnak elég lehetőséget,vagy egyáltalán nem kapnak. (még mielőtt vki azt hinné nem magamról vagy haverrol beszélek)
Ezt most ne vedd magadra(amugy sem rólad van szó),de egyébként meg pont leszarom h kinek mennyi munkája meg milye van benne,mégpedig azért mert ez nem erről szól.ha vki dj-ként(zenészként) kiáll embereket szórakoztatni, akkor csakis az számít h hogy játszik és milyen partit csinál,és ha beleszakad a nagy munkába,akkor sem fogom azt mondani h fuu de jó dj,ha egy fos amit játszik,akkor max. azt fogom mondani h ő egy kitartó gyerek,respect érte,de attól még nem lesz "nagy" dj.
amugy meg a Fuzz-nak van igaza,túl sok a partisorozat.lassan már nincs is ember aki nem dj.