i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:38, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:08, 24-10-2007 
original nuttah

Luki wrote:
mindig csak ez a vannak olyanok meg stb

most vagy merjetek neveket irni, hogy szerintetek ki van ott erdemtelenul es indokoljatok meg vagy nemtom mire fel ez az egesz

hu akkor kemény viták lennének :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 24-10-2007 
pokemon

Bár semmi kedvem belekeveredni ebbe a vitába, de egy dologban igazat kell adnom a srácoknak.
Mondok egy példát:

Egyszer az egyik buliban, ahova egy külföldi dj-t hívtak, a warm up ot egy hazai "nagy" dj nyomta(ahogy mindig)
namármost ez a dj sajnos olyan szettet nyomott, hogy kb minden számot csak másodjára tudott összemixelni.

A party után itt a fórumon egy emberke véleményt alkotott erről(halál udvariasan), erre el kezdték oltogatni hogy az nem úgy volt, meg hogy a technika ördöge Ez azért is érdekes mert ugye rajta kívül a bulin mindenkinek sikerült normálisan mixelnie.
Én is megszólaltam az adott topicban ezzel kapcsolatban.
Normális választ nem kaptam és még minket néztek hülyének, hogy ha nem értünk hozzá(azaz ha nem mixelünk) akkor ezt mi nem értjük és különben is....

Attól még hogy nem mixelek lemezeket, még észreveszem és gáz, ha valaki zsinórban elcseszi az összes számot.

Én pl arra számítottam hogy majd legfeljebb azt mondják, hogy a szóbanforgó dj nem volt formában, fáradt volt, elhagyta a nője stb.

Ehelyett pedig csak a nagyképűség és az érthetetlen támadások jellemezték az egész vitát.

na ennyi...

Last edited by --Disztroj-- on 00:44, 25-10-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 24-10-2007 
ujonc

Crocus wrote:
ez is egy érdekes topic...:)

Nem...ez az IPC :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 24-10-2007 
Torespont Radio

---Disztroj--- wrote:
Bár semmi kedvem belekeveredni ebbe a vitába, de egy dologban igazat kell adnom a srácoknak.
Mondok egy példát:

Egyszer az egyik buliban, ahova egy külföldi dj-t hívtak, a warm up ot egy hazai "nagy" dj nyomta(ahogy mindig)
namármost ez a dj sajnos olyan szettet nyomott, hogy kb minden számot csak másodjára tudott összemixelni.

A party után itt a fórumon egy emberke véleményt alkotott erről(halál udvariasan), erre el kezdték oltogatni hogy az nem úgy volt, meg hogy a technika ördöge Ez azért is érdekes mert ugye rajta kívül a bulin mindenkinek sikerült normálisan mixelnie.
Normális választ nem kaptam és még minket néztek hülyének, hogy ha nem értünk hozzá(azaz ha nem mixelünk) akkor ezt mi nem értjük és különben is....

Attól még hogy nem mixelek lemezeket, attól még észreveszem és gáz, ha valaki zsinórban elcseszi az összes számot.

Én pl arra számítottam hogy majd legfeljebb azt mondják, hogy a szóbanforgó dj nem volt formában, fáradt volt, elhagyta a nője stb.

Ehelyett pedig csak a nagyképűség és az érthetetlen támadások jellemezték az egész vitát.

na ennyi...

ez most hogy jon ide? marmint minek ilyeneket idecitalni? tudom kirol beszelsz egyebkent.

es kulonben is: a sracok elertek a celjukat, a negativ reklam is reklam, amig itt megy a perlekedes, addig szepen lassan mindenki megtalalja a topikot es mar meg is van a promo a bulinak.

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 24-10-2007 
Szerintem nem akarták hogy 'negatív reklámmá' váljon,valaki meg is jegyezte hogy elég a vitából.Nem kell mindenkiről n00b áskálódást feltételezni. 8)

Post subject:
PostPosted: 17:42, 24-10-2007 
weekandbass

big playah ceezar wrote:
yobkciS wrote:
big playah ceezar wrote:
yobkciS wrote:
Kurvára nincs igazatok.

miért? érdekel h mi az igazság...most komolyan

Azzal van a baj hogy te vagy ti vagy ők azt hiszik hogy minden az ölébe pottyan mindenkinek csak nekeik nem és ez nagyon fúrja az oldalukat de hidd el nekem nagyon kevés ember van aki azért lett "nagy név" mert hozzávágtak 2 technics-et. Nagyon messze jártok az igazságtól. Mindenki gürizik mindenkit szopatnak és mindenkit lehúznak a fórumon is ha kezdő , ez nem csak itt van így.

egy kicsit elbeszélünk egymás mellett...én nem a befektetett munkát, gürizést ,kiatartást vonom kétségbe, én tisztelem azt aki hajt vmiért, én szimplán tehetségre gondoltam...azért akárhogy is,de vannak olyan emberkék akiknek nem lenne helyük a pultban,és vannak olyanok is akik ugyanugy hajtanak,güriznek plussz igazán tehetségesek, de nem kapnak elég lehetőséget,vagy egyáltalán nem kapnak. (még mielőtt vki azt hinné nem magamról vagy haverrol beszélek)
Ezt most ne vedd magadra(amugy sem rólad van szó),de egyébként meg pont leszarom h kinek mennyi munkája meg milye van benne,mégpedig azért mert ez nem erről szól.ha vki dj-ként(zenészként) kiáll embereket szórakoztatni, akkor csakis az számít h hogy játszik és milyen partit csinál,és ha beleszakad a nagy munkába,akkor sem fogom azt mondani h fuu de jó dj,ha egy fos amit játszik,akkor max. azt fogom mondani h ő egy kitartó gyerek,respect érte,de attól még nem lesz "nagy" dj.
amugy meg a Fuzz-nak van igaza,túl sok a partisorozat.lassan már nincs is ember aki nem dj.

Hát figyelj, mindenki aki elért valamit az gondolom meg is szeretné tartani a potzícióját, miért adnék én vagy bárki más partyszervező lehetőséget egy vadidegennek akinek nincs se "neve" se semilye.
hiába zenél kurvajól ha nem érdekel senkit csak azt a 10 haverját aki imádja. Aki haver az fog játszani, ez ellen nem tudsz mit tenni.

de ha meg bajod van egyes magyar dj-kel akkor ne menj el azokba a bulikba ahol ők játszanak, vagy ne halgasd meg és akkor nem fogod magad idegelni.
Én megértem az elkeseretségeteket de senki sem Máltai szeretetszolgálat itt ugyh. ha valaki nem kitartó és rinyál az inkább ne is csinálja.
Tölcsön fel mixeket, spanoljon, stb stb ( a Migu egyszer ezt mát kifejtette egy topicban)

egyébként nem vetem magamra :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 24-10-2007 
braindeath

egyebkent erdemes lenne arra is odafigyelni, hogy szerintem egyik epkezlab promoter sem hiv el szivesen olyan djt (legyen a haverja, vagy jatszon kurvajol) aki olyan bulikon jatszik \ jatszott mint ez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 24-10-2007 
partiarc

i see some haters

"Maria nostra, penz el van osztva!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 24-10-2007 
weekandbass

boby wrote:
egyebkent erdemes lenne arra is odafigyelni, hogy szerintem egyik epkezlab promoter sem hiv el szivesen olyan djt (legyen a haverja, vagy jatszon kurvajol) aki olyan bulikon jatszik \ jatszott mint ez

Ez faszság. most mond azt nekeik hogy ne menjenek el egy ilyen buliba játszani, te is elmentél volna ha kezdö dj vagy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 24-10-2007 
braindeath

weekandbassre ne menjetek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 24-10-2007 
weekandbass

boby wrote:

Te is kapartad az ajtónkat ha jólemlékszem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 24-10-2007 
braindeath

yobkciS wrote:
boby wrote:

legfeljebb azert mert kergettek a kutyak :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:09, 24-10-2007 
weekandbass

boby wrote:
yobkciS wrote:
boby wrote:

legfeljebb azert mert kergettek a kutyak :P

Biztos sülthús szagod volt :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 24-10-2007 
weekandbass

zombie basstard** wrote:
yobkciS wrote:
L.A.S. wrote:
és tedd hozzá, hogy gyakran segget is kell nyalni :lol:

Nem feltétlen, csakhaverkodni.
Pl. lejösz hétfőn weekandbass-re, tekersz egy kurvanagy cigit és lehet jövöhéten már jáccol is.

8)

Remélem meglesz a hatása :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:22, 24-10-2007 
pokemon

chin0 wrote:
---Disztroj--- wrote:
Mondok egy példát:

Attól még hogy nem mixelek lemezeket, attól még észreveszem és gáz, ha valaki zsinórban elcseszi az összes számot.

na ennyi...

ez most hogy jon ide? marmint minek ilyeneket idecitalni? tudom kirol beszelsz egyebkent.

ha jól olvastam a srácok említették, hogy nem fair az, hogy mindeki fikázza őket, miközben a "nagyok" sem épp vérprofik.

Há ezé gondoltam... :fog:

más..
Volt aki említette, hogy mostanra túl sok dj lepte el a szcénát.

Nos, szerintem egyáltalán nem baj hogy egyre többen próbálkoznak, mivel ezáltal eltűnik az "ez van, ezt kell szeretni" effektus.
Aki mégis fúj az ilyen próbálkozásokra, annak valószínűleg azért böki a csőrét a dolog, mert a konkurenciát látja bennük.
A Weekandbass is valahogy így indult és mára egy tök jó dolog lett belőle.

Előre is bots ha esetleg gond lenne, hogy veletek példálózom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 24-10-2007 
souljah

---Disztroj--- wrote:
Nos, szerintem egyáltalán nem baj hogy egyre többen próbálkoznak

szerintem meg megis, mert egyre tobb a "hogyan"-ban a hiba

amugy egy-egy nagyobb bulisorozat nem veletlenul lett az ami.
minimum rengeteg belefeccolt ido es munka

ha lenne kozonseg akkor nem sirna itt senki sem amugyis

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 24-10-2007 
original nuttah

kérdés, hogy a huge bound kru rászolgált-e ama megtisztelő lehetőségre, hogy az ő topikjuk adjon helyet a 'hol tart ma a szcéna' típusú eszmecseréknek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:00, 24-10-2007 
weekandbass

szerintem a dobésbaszus közönség jó része eltűnt,hacsak az én ismerettségi körömet veszem.Akikkel elkezdtem bulikra járni,meg akik lejöttek annak idején az első saját bulikra,meg az ős Weekandbass-ekre,azoknak már a 80%-uk nem jár le.Átnyergeltek 4/4-re,mert manapság az vadabb.
És ez szerintem mindenkivel így van,ha belegondol kicsit.És annyi uj ember nem jött a helyükre,sorozat is több van,szóval a közönségért meg kell küzdeni.

A "mér a haverok játszanak" effektusra meg azt mondom h ha te lennél ott,hogy megteheted h bárkit elhívj,nyilván egy régi barátodnak is szorítanál helyet a line-upban.Ha nem,az stressz.

És amúgy tényleg,mondhatnátok neveket is,ki az aki ott van ahol nem kéne,szerintetek.

disztroj barátunknak meg igazat adok.

A világ ilyen egyébként..ha kezdő vagy,akkor ugyis megkapod a savat,én is megkaptam,mikor felposztoltam az első sajtá bulimat(de rég vóót :shock: )

hirtelen ennyi jutott eszembe.lehet egyet érteni,vagy érvelni h nincs így.

www.myspace.com/vityoo
www.myspace.com/weekandbass

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:19, 24-10-2007 
NewCityBass

vityoo wrote:
szerintem a dobésbaszus közönség jó része eltűnt,hacsak az én ismerettségi körömet veszem.Akikkel elkezdtem bulikra járni,meg akik lejöttek annak idején az első saját bulikra,meg az ős Weekandbass-ekre,azoknak már a 80%-uk nem jár le.Átnyergeltek 4/4-re,mert manapság az vadabb.
És ez szerintem mindenkivel így van,ha belegondol kicsit.És annyi uj ember nem jött a helyükre,sorozat is több van,szóval a közönségért meg kell küzdeni.

A "mér a haverok játszanak" effektusra meg azt mondom h ha te lennél ott,hogy megteheted h bárkit elhívj,nyilván egy régi barátodnak is szorítanál helyet a line-upban.Ha nem,az stressz.

És amúgy tényleg,mondhatnátok neveket is,ki az aki ott van ahol nem kéne,szerintetek.

disztroj barátunknak meg igazat adok.

A világ ilyen egyébként..ha kezdő vagy,akkor ugyis megkapod a savat,én is megkaptam,mikor felposztoltam az első sajtá bulimat(de rég vóót :shock: )

hirtelen ennyi jutott eszembe.lehet egyet érteni,vagy érvelni h nincs így.

hm ezzel ( mármint h akivel elkezdtem járni énis nagyrésze elpártolot..) én konkrétan nagyjából makszimálisan egyet értek... bár az hogy egyre több a dj vagy a partisorozat... szerintem aki nem való oda vagy nemtud buli szinten azt nyújtani amit a szórakozni járó nép éppen megkövetel az úgyis előbb utóbb kiszanálódik.. gondolom én... bár azért tényleg elég sok djvan..
konkrétan erre gondolokén...

más: az a kiaz aki ottvan dolog engemis érdekelne

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:12, 24-10-2007 
partiarc

überoff:oops:

nephilim wrote:
mármint h akivel elkezdtem járni énis nagyrésze elpártolot..
gyakran hagynak ott a nők? :( akarsz róla beszélni?

:fog:

Upcoming shows:
2009.02.07 - SP
2009.02.21 - Norm - Siet

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]