Nem vagyok sem WB sem rewind ügyvédje, csak elmondom a véleményem
Luki nem értelek, amely helyszíneken tényleg komoly gond van az Őrökkel, ott nem kritizálsz, itt meg volt 1 eset (amit természetesen nem vonok kétségbe és tudom, hogy az elszenvedőjének mennyire kellemetlen), de azért ebből általánosítani....
Személyes tapasztalatom pont az ellenkező, WB teljes személyzete (őrökkel egyetemben) néha túlzottan is laza, megengedő
Csibehussy ami nem vita kérdése, az a hang kritikán alulisága... ez sajnos tény, de itt is figyelembe kell venni a környező lakóházakat, ami azért jelentősen befolyásol.
Az, hogy egy lassan 8 éve meglévő, és azt gondolom egy bizonyos rangot méltán kivívó partisorozat mikor, miért, hova költözik, az mint már említettem sokszor csak jelentős kompromisszumok megkötésével alakulhat.
Az utolsó választásnál, minden körülményt figyelembe véve, WB tűnt a legjobb megoldásnak.
Az meg azt hiszem megint nem vita kérdése milyen kicsi a választási lehetőség klubok terén.
Gondolom az sem titok, hogy WB is előbb-utóbb lebontásra kerül, így rewind is költözik
Részemről mindent elmondtam, amit a témáról gondolok, ezt a részét befejeztem.
Viszont ha már ennyit pofázok, itt van 2 érdekesség a közeli jövőből:
Rewind Special - Oldskool Jungle Ball @ 2007.12.01. szombat
Helye: Merlin (V. Gerlóczy u. 4.)
Idő: 21:00-05:00
Belépő: 1500 Forint, amiből 500 Ft lefogyasztható
Lányoknak 22:00-ig ingyenes!
Fellép: Palotai, Cadik, Mc Zeek, Solid, Sim-Bal
Visual: Kiégő Izzók
Infoline: +3630.451.2168
+361.317.9338
Tilos Rádió vs. Rewind presents: „Nekünk Nyóc” New Year’s Eve Party
Szilveszteri Rádiótámogató Mulatság @ 2007.12.31.
Helye: A38 hajó
Idő: 20:00-06:00
Belépő: 3000 Forint
Jegyelővétel az A38 jegypénztárában, a Deep lemezboltban (1062. Bp. Aradi u. 22.), a Selekta Shopban (1067. Bp. Hajós u. 13.-15.) és a Tilos Rádió irodájában (1092. Bp. Kinizsi u.28. napközben 11h-16h között) valamint a Ticketportal weboldalán (
www.ticketportal.hu).
Rewind Heros: Palotai, Cadik, MC Zeek & Fuevlas Gamma
Tilos Crew: Mango & Gathkins, Irie Maffia Soundsystem, Vida & Vida feat
Format C, Hotel North Pole: Wamzer & Sinko, Smokinheadz Crew, Kanadakáosz,
Haze, Leen'gum, Sanyi, Ozon & Future, Dr.Analog, Placid, Szamosi Bros.,
Minek, Zefír, Sztyepp, Vektor & Nixon feat Slitz, és még sokan mások...
Visual: Kiégő Izzók
Infoline: +3630.451.2168