Gutti wrote:
inoksz wrote:
Volt modomban tesztelni 40D.ugyan pár kép erejéig de azt végig kihasználtam.viszont amin meg lepödtem az egyböl a sullya volt...mert van neki... igy jol lehet tartani.a másik a fogása ami a canonok hoz képest elég jo....ami a ba**ott nagy lcd t illeti hát az se semmi...ami viszont annyira nem az a csutak zár hang ami kissé röhejessé teszi...illetve nekem még mindig túl bonyolitott a kezelése...képei szépek bár nagy részt nagy iso értéken löttem filmes lámpák mellet egy casting folyamán...
ugy általában meglepöen pozitiv az elsö érzésem vele kapcsolatban...;)
a 30d-hez képest 40gramm különbség van, méretében meg miliméterek
nem állt meg a canon a 400d-nél:)
liveview milyen rajta? élesítés a kijelzőn?
a zár hangja műanyagos? és halk vagy hangos?
menüje meg az 1Dből van, canonfanoknak a legtisztább, nikonosoknak meg ugyanugy bonyolult, mint forditva
elég sok a kérdés hirtelen:)
szoval 400d vel fotozom azon a helyen, és a tulaj vett magának uj gépet és behozta és kiprobálhattam.
a kijelzö ugyan baszott nagy de mindig azon problémáztunk h nem láccik pontosan h éles e a kép.ez nem tudom h a rossz beállitásnak az eredménye de nem bocoltam fel a gépet:)
haverom 30d jéhez képest viszonyitva is jobb a dolog szerintem miután nem sokal késöbb behozta azt is.
a liveviewet nem volt idöm kiprobálni...
a zár hang halk és egészen hasonlo a 400d éhez ami mint ahogy fogalmaztál egy nikonosnak furcsa:)
ami a képzajszintet illeti sajnos nincsenek meg a képek itt mert a céges gépekre lettek letöltve és ott is maradtak, ha jövöhéten pénteken amikor megyek meg lesznek akkor belinkelem.800 ison én nem látta számottevö problémát a képen, vagyis fel se tünt h 800ison lenne...bár a benti monitorok...
nekem összeségében pozitiv a dolog, de ilyet ugy se fogtok hallani többet tölem