1950 ben nem is volt ennyi képre szüksége a népnek, ez a felfokozott kép éhség csak a technika fejlödésével jelent meg és minden egyes pillanatrol kell képet csinálni...régen elég volt egy kép is a legjellemzöbb vagy a legjobb. De ha épp nem sikerült élesre akkor is sokat tudtak javitani rajtuk a hivás nagyitás fázisaiban.És mivel akkor még szinek sem voltak ezért a feketefehér képeknél meg mégtöbbet lehetett csalnii a kontrasztal....
De mivel az igények változtak és fejlödtek ezért most van szükség a kjelzön való élesség meg állapitására....;)
Nah vissza térve az 40d re tegnap volt idöm többet kettesbe lenni vele....
és gyarapodott egy markolattal is a set...
kifejezetten élvezetes volt a gép a markolattal együtt, ami kevésbé az a 28-135 is usm obi ami annyira nem jo....és a 430ex vaku sem fogott meg.
Kiprobáltam a liveview funkciot ami az én S3 pro gépemen hasonlo minöségben megtalálható bár hozzá tenném, hogy az már több mint 2éves és kb 2004es konstrukcio.a canon esetében mindez annyival volt jobb h bele lehet nagyitani de éleséget állitani meg ilyeneket csak manuálisan vagy tükör vissza csapás után lehetett...igazábol tökjo hogy van...de minek?
A kijelzön való élesség meg kifejezetten használhatatlan néha az az érzésem támadt mint ha valami nem jol müködne...a vissza nézésben a gyorstekerésnél meg föleg mert akkor csak egybe függö pacák a képek...bár pozitiv h tök gyorsan végig tudom tekerni a képeket...
Az iso értékeket is kiprobáltam benne, bár letöltve nem néztem a képeket de kijelzön belenagyitva az 1600 jonak tünt...
Hát hirtelen ennyi...ha hozzám vágnák nem rohannék el elöle:P